Πώς να φτιάξετε ταινίες YouTube Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε –

Πώς να φτιάξετε ταινίες YouTube Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε -

Contents

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις ταινίες YouTube

Από την κυκλοφορία του το 2005, το YouTube φιλοξενεί αμέτρητες τάσεις βίντεο και πολυάριθμες μορφές ψυχαγωγίας. Ποιος θυμάται τον Charlie Bit My Cutlet, τον David After Dentist και το πάντα τόσο αληθινό Leave Britney Alone; Τώρα, η ομάδα πίσω από έναν από τους ιστότοπους με τις περισσότερες επισκέψεις στον κόσμο έχει πηδήξει στη σύντομη βιντεοκασέτα και δημιούργησε ταινίες στο YouTube. Αυτά τα 15-60 εναλλακτικά βίντεο έχουν σχεδιαστεί για να διασκεδάζουν τις λατρείες και να βοηθούν τις επωνυμίες και τους παραγωγούς να αυξήσουν την αφοσίωση.

 

Τι είναι οι ταινίες YouTube;

Οι ταινίες YouTube είναι σύντομο κάθετο περιεχόμενο βίντεο που δημιουργείται με χρήση smartphone και μεταφορτώνεται απευθείας στο YouTube από την εφαρμογή YouTube.

Με τα ενσωματωμένα εργαλεία συγγραφής του YouTube, μπορείτε να ηχογραφήσετε, να επεξεργαστείτε, να προσθέσετε μουσική από σημαντικούς δείκτες (συμπεριλαμβανομένων των Sony, Universal και Warner), να προσθέσετε βελτιωμένα βιβλία, να ελέγξετε την ταχύτητα εγγραφής και να επεξεργαστείτε πολλά 15 εναλλακτικά βίντεο κλιπ μαζί. παράγουν ταινίες.

οι θεατές των σύντομων βίντεό σας μπορούν να συμμετέχουν, να βαθμολογήσουν, να τους αρέσει, να μην μου αρέσει ή να εγγραφούν στο κανάλι σας ενώ παρακολουθούν τη βιντεοκασέτα. Το περιεχόμενο δεν εξαφανίζεται και παραμένει στο YouTube σε αντίθεση με άλλες μικρές εφαρμογές βιντεοταινιών όπως το Instagram Stories και το Snapchat.

 

Γιατί να δοκιμάσετε ταινίες YouTube;

Το YouTube Films κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην Ινδία στις 14 Σεπτεμβρίου 2020 και κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ στις 18 Μαρτίου 2021, γρήγορα ξεπέρασε τις 6,5 δισεκατομμύρια ημερήσιες προβολές παγκοσμίως. Το Movies κυκλοφόρησε τελικά σε λειτουργία beta σε 100 χώρες σε όλο τον κόσμο στις 12 Ιουλίου 2021.

Ο αντιπρόεδρος λειτουργιών προϊόντων του YouTube περιέγραψε τη μορφή της βιντεοκασέτας ως «μια νέα σύντομη εμπειρία βίντεο για δημιουργούς και καλλιτέχνες που θέλουν να δημιουργούν σύντομα, ελκυστικά βίντεο χρησιμοποιώντας μόνο τα κινητά τους τηλέφωνα», προσθέτοντας: «Η ταινία είναι ο νέος τρόπος έκφρασης σε 15 δευτερόλεπτα ή λιγότερο».

Η επιδρομή του YouTube σε σύντομο περιεχόμενο βίντεο δεν απέχει πολύ από άλλες ιστορίες κοινωνικών μέσων, συμπεριλαμβανομένων των TikTok, Instagram Reels, Instagram Stories, Snapchat Spotlight, και μάλιστα Twitter Lines και LinkedIn Stories (RIP).

Και τα σύντομα βίντεο δεν είναι άγνωστα στο YouTube. Η πρώτη μεταφόρτωση καναλιού διήρκεσε μόλις 18 δευτερόλεπτα.

Αλλά αυτό που ξεχωρίζει το YouTube Films είναι η ικανότητά του να μετατρέπει τους θεατές σε συνδρομητές του καναλιού σας, κάτι που πρέπει να έχουν οι επωνυμίες και οι παραγωγοί.

 

Εναλλακτικά, οι παρατηρητές μπορούν να τρυπήσουν σύντομα βίντεο

  • Στην αρχική εκτέλεση του YouTube
  • Στο κανάλι σας
  • Μέσω της διαφήμισης

 

Πόσο διαρκούν τα σύντομα κτύπημα στο YouTube;

Οι ταινίες YouTube είναι κάθετα βίντεο 60 δευτερολέπτων ή λιγότερο. Τα σύντομα βίντεο μπορεί να είναι μια βιντεοκασέτα 60 εναλλακτικών χωρίς διακοπή ή πολλά βίντεο 15 εναλλακτικών συνδυαστικά. Ωστόσο, εάν το σύντομο βίντεό σας χρησιμοποιεί μουσική από τη λίστα αναπαραγωγής YouTube, το σύντομο βίντεό σας θα περιοριστεί μόνο στα 15 δευτερόλεπτα.

Επαγγελματική συμβουλή Το YouTube κατηγοριοποιεί αυτόματα όλο το περιεχόμενο του YouTube που είναι μικρότερο από 60 δευτερόλεπτα.
Πώς να δημιουργήσετε και να ανεβάσετε ταινίες YouTube

 

Βήμα 1: Κατεβάστε την εφαρμογή YouTube

Μπορείτε να δημιουργήσετε μόνο σύντομα βίντεο ενσωματωμένα στην εφαρμογή YouTube. Αυτό είναι ένα έξυπνο παιχνίδι από το YouTube για να διατηρείτε τα πάντα σε ένα μέρος αντί να κάνετε τους ανθρώπους να κατεβάζουν και να εγγραφούν σε μια άλλη εφαρμογή για να κάνουν ταινίες.

Ακολουθήστε αυτόν τον τρόπο για να κάνετε jailbreak την εφαρμογή YouTube:

1. Εγγραφείτε στο κατάστημα εφαρμογών της επιλογής σας (iOS App Store ή Google Play) και αναζητήστε το YouTube

2. Κατεβάστε την εγκεκριμένη εφαρμογή YouTube

3. Εγγραφείτε με τα διαπιστευτήριά σας Google ή ξεχωριστά διαπιστευτήρια YouTube

 

Βήμα 2: ξεκινήστε να δημιουργείτε το YouTube Short

1. Πατήστε το εικονίδιο () στο κουμπί στον κεντρικό δρομέα της εφαρμογής, καθώς και στον χάρτη παραγωγής βαλβίδων

2. Για να εγγράψετε ένα βίντεο κλιπ με 15 εναλλακτικές, κρατήστε πατημένο ή πατήστε το κόκκινο κουμπί εγγραφής για να ξεκινήσει η εγγραφή. Επίσης, πατήστε ξανά για διακοπή

3. ακόμα, πατήστε τον αριθμό 15 πάνω από το κουμπί εγγραφής και αλλάξτε το μήκος της βιντεοκασέτας σε 60 δευτερόλεπτα εάν θέλετε να εγγράψετε και τις 60 εναλλακτικές βιντεοκασέτες.

4. Περιηγηθείτε στη γραμμή εργαλείων στη δεξιά πλευρά της οθόνης για να προσθέσετε ειδικά στοιχεία και βασικά στοιχεία στη βιντεοκασέτα σας

ένας. Κάντε κλικ στα περιστρεφόμενα βέλη για να αλλάξετε την προβολή της κάμερας

β. Πατήστε το κουμπί 1x για να επιταχύνετε ή να επιβραδύνετε το Short σας

γ. Πατήστε το εικονίδιο του ρολογιού για να ρυθμίσετε ένα χρονόμετρο για τη δημιουργία βίντεο hands-free

δ. Προσθέστε ρύπους στο Short σας πατώντας το εικονίδιο με τρεις κύκλους

ε. Προσθέστε ρετούς στη βιντεοκασέτα σας πατώντας το μαγικό ραβδί

στ. Πατήστε το εικονίδιο ατόμου για να αλλάξετε το φόντο και να προσθέσετε μια πράσινη οθόνη ή να εκτυπώσετε από τη βιβλιοθήκη του smartphone σας

ζ. Κάντε κλικ στο εικονίδιο φάντασμα για να προσαρμόσετε τις μεταβάσεις μεταξύ των βίντεο κλιπ

5. Για να προσθέσετε ήχο στο Short, πατήστε το εικονίδιο Προσθήκη ήχου στο επάνω μέρος της οθόνης. Σημειώστε ότι μπορείτε να προσθέσετε ήχο στη σύντομη βιντεοκασέτα σας μόνο πριν ξεκινήσετε την εγγραφή ή αργότερα στη διαδικασία επεξεργασίας

Έκανε λάθος; Για να αναιρέσετε μια ενέργεια, πατήστε το πίσω βέλος δίπλα στο κουμπί εγγραφής

 

Βήμα 3: Επεξεργαστείτε και ανεβάστε το σύντομο βίντεό σας

1. Όταν ολοκληρώσετε την εγγραφή, πατήστε το σημάδι επιλογής για να αποθηκεύσετε τη σύντομη κασέτα βίντεο

2. Στη συνέχεια, ολοκληρώστε το short προσθέτοντας ένα μουσικό κομμάτι, ένα σχολικό βιβλίο και φίλτρα

3. Για να βουτήξετε βαθύτερα στην επεξεργασία, πατήστε το εικονίδιο της γραμμής χρόνου και αλλάξτε το όταν εμφανιστεί το σχολικό βιβλίο στη γραμμή χρόνου της βιντεοκασέτας

4. Όταν ολοκληρώσετε την επεξεργασία, πατήστε Επόμενο στην επάνω δεξιά γωνία

5. Προσθέστε λεπτομέρειες για το σύντομο βίντεό σας και επιλέξτε εάν θέλετε το βίντεο να είναι δημόσιο, ιδιωτικό ή ιδιωτικό

6. Επιλέξτε εάν η βιντεοκασέτα σας είναι κατάλληλη για παιδιά ή απαιτεί περιορισμό ηλικίας

7. Πατήστε Μεταφόρτωση μικρής βιντεοκασέτας για αποστολή

 

Πώς να κερδίσετε χρήματα από τις ταινίες του YouTube

Ως ιδιοκτήτης επιχείρησης ή δημιουργός, μπορείτε να επιτρέψετε, ” Πώς μπορώ να κερδίσω χρήματα στο YouTube με σύντομες κινήσεις; “. Εξάλλου, πολλοί παραγωγοί και επωνυμίες χρησιμοποιούν το YouTube για να δημιουργήσουν νέο εισόδημα. Αυτό συμβαίνει επειδή το YouTube είναι η μόνη πλατφόρμα (για επί του παρόντος) προσφέροντας κατανομή κερδών σε παραγωγούς.

Αν και αυτό δεν συνέβαινε πάντα, έχουμε καλά νέα. Από το πρωί του 2023, οι δημιουργοί σύντομων βίντεο μπορούν να πληρούν τις προϋποθέσεις για το πρόγραμμα συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να κερδίσουν χρήματα από τη διαφήμιση στο YouTube.

Το πρόγραμμα του κεφαλαίου είναι ένας αρκετά συναρπαστικός λόγος για να συγκεντρώσετε τον ιδρώτα σας σε μια σύντομη κασέτα βίντεο στο YouTube. Ωστόσο, μπορείτε να χάσετε μερικούς σοβαρούς πλουτοκράτες αν καταφέρετε να κερδίσετε τους ακόλουθους στην πλατφόρμα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: /the-stylish-corridor-of-the-eldewrito-web-cybersurfer/

 

Κομψές πρακτικές της ταινίας YouTube

Πηγαίνετε κατευθείαν σε αυτό

Κάντε τα πρώτα δευτερόλεπτα της βιντεοκασέτας σας ενθαρρυντικά και τραβήξτε ακατάσχετα την προσοχή του οπαδού σας.

 

Διατηρήστε το αιχμηρό

Οι σύντομες κινήσεις δεν είναι μια πλήρης κασέτα βίντεο και λειτουργούν καλύτερα όταν το περιεχόμενο δεν είναι απλώς μια συνεχής ακολουθία. Αντίθετα, παίξτε με διαφορετικά κλιπ και επεξεργασίες που θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε την προσοχή των οπαδών σας.

 

υποθέστε για επαναλήψεις

Τα σύντομα κτύπημα παίζουν σε έναν κύκλο, επομένως σκεφτείτε πώς θα φαίνεται το περιεχόμενό σας εάν επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά.

 

Προστιθέμενη αξία

Μην παράγετε μόνο για χάρη της παραγωγής. Αντίθετα, προσθέστε αξία στους ακόλουθούς σας μέσω μιας μικρής κασέτας βίντεο και πλέξτε το περιεχόμενό σας σε ένα πράγμα, ισοδύναμο με την προσθήκη αφοσίωσης με 10 ή λίγους.000 επιπλέον συνδρομητές.

 

Ποιος είναι ο γάντζος σου;

Τι είναι αυτό που κάνει τον θεατή να επιστρέφει για περισσότερα; υποθέστε πώς μπορείτε να προσελκύσετε τους οπαδούς σας για να βλέπουν συνεχώς τις σύντομες κινήσεις σας.

 

Αποκτήστε τη σωστή ατμόσφαιρα

Το YouTube Films δεν είναι μέρος για συνδεδεμένες παραστάσεις των μεγάλων βίντεό σας. Όπως οι τροχοί του Instagram και το TikTok, οι ταινίες είναι ένα μέρος για να παρέχουν στους ακόλουθούς σας σύντομο, εύχρηστο και εύκολο στη συμπύκνωση περιεχόμενο που μοιάζει με viral τάσεις ή με αισθητική πίσω από τα παρασκήνια.

 

7 τρόποι για να χρησιμοποιήσετε τις ταινίες YouTube

Ιδανικά για να προσεγγίσετε καταναλωτές με μικρότερο εύρος προσοχής, τα βίντεο YouTube είναι το τέλειο αποτέλεσμα για να αυξήσετε την αφοσίωση του καναλιού σας, να κερδίσετε περισσότερους συνδρομητές και να προβάλετε την αυθεντική πλευρά της επωνυμίας σας.

Σχεδόν 40 από τις εταιρείες χρησιμοποιούσαν στο παρελθόν μια μικρή βιντεοκασέτα για να προωθήσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους. Ωστόσο, μπορείς να πέσεις νωρίτερα, αν μείνεις πολύ περισσότερο. Γι’ αυτό να είστε δημιουργικοί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: /rajkotupdates-news-us-inflation-jumped-7-5-in-in-40-years-how-it-work/

 

1. Προωθήστε το κανονικό σας κανάλι

Χρησιμοποιήστε βίντεο YouTube για να προωθήσετε και να αναπτύξετε το κανονικό σας κανάλι. Κάθε φορά που δημοσιεύετε ένα σύντομο βίντεο, είναι μια ευκαιρία για προβολή του περιεχομένου σας και αυτή η προβολή μπορεί να μετατραπεί σε συνδρομητή καναλιού ή σε κάποιον που ασχολείται με το περιεχόμενο του κύριου καναλιού σας.

Το πλαίσιο εγγραφής είναι πάντα ορατό όταν δημοσιεύετε ένα σύντομο βίντεο, επομένως είναι εύκολο να εγγραφείτε εάν αρέσει στους χρήστες αυτό που βλέπουν.

Οι ταινίες θα σας βοηθήσουν επίσης να πλοηγηθείτε στον αλγόριθμο YouTube, επειδή το κανάλι σας θα δει επιπλέον αφοσίωση, κάτι που είναι ένας από τους καθοριστικούς παράγοντες για τον τρόπο με τον οποίο το YouTube δίνει προτεραιότητα στο περιεχόμενο. Αυτό θα αυξήσει τον αριθμό των ατόμων που εκτίθενται στο κανάλι σας.

 

2. Δείξτε μια λιγότερο γυαλισμένη βιντεοκασέτα

Δεν χρειάζεται κάθε βίντεο που δημιουργείτε για το YouTube να είναι προσχεδιασμένο και τελειοποιημένο. Τα βίντεο από τα παρασκήνια (BTS) δίνουν στους ακόλουθούς σας μια ματιά στα παρασκήνια του καναλιού, της επωνυμίας και των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας.

Τα πλάνα πίσω από τις σκηνές μπορεί να έχουν πολλές μορφές. Ακολουθούν μερικές ιδέες για να ξεκινήσετε:

  • Εμπορικές ρυθμίσεις
  • Λανσάρισμα προϊόντος
  • Ενημερώσεις προϊόντων ή σύντομα
  • εξορθολογισμός της εγκατάστασης, π.χ. πρόσθετο

Τα βίντεο BTS βοηθούν να καθιερωθεί η επωνυμία σας ως αυθεντική (ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την αξιοποίηση της αυθεντικότητας που βασίζεται στο Gen-Z) και συμβάλλουν στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές. Σε τελική ανάλυση, οι άνθρωποι αγοράζουν από ανθρώπους και το να δείξετε τη θανατηφόρα πλευρά της επωνυμίας σας με το BTS είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε μια ισχυρή σχέση με τους υποψήφιους πελάτες, τους συνδρομητές και τους παρατηρητές σας.

 

3. Πειράξτε τους ακόλουθούς σας

Σκεφτείτε την ταινία ως διασκεδαστικό μάρκετινγκ σε βιντεοκασέτα και χρησιμοποιήστε τη μορφή για να ανοίξετε την όρεξη για σιωπηρούς πελάτες. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημοσιεύσετε μια εναλλακτική κάρτα 30 για μια επερχόμενη κυκλοφορία προϊόντος μαζί με μια πρόσκληση για δράση για να οδηγήσετε τους παρατηρητές σε ένα μεγαλύτερο βίντεο στο YouTube που εμβαθύνει σε περισσότερες λεπτομέρειες και τους κατευθύνει σε ένα docket για να εγγραφούν σε έγκαιρη πρόσβαση.

 

4. Κάντε συνδέσεις στο κάλυμμα

Οι ταινίες YouTube επιτρέπουν στους ακόλουθούς σας να αλληλεπιδρούν με την επωνυμία σας στην πρώτη σελίδα αντί να αφιερώνουν χρόνο παρακολουθώντας ολόκληρο το βίντεο. Και δεδομένου ότι 5 από τους θεατές σταματούν να παρακολουθούν βίντεο μετά από ένα νανοδευτερόλεπτο, το γρήγορο και σύντομο περιεχόμενο θα κρατήσει τους ακόλουθούς σας να παρακολουθούν μέχρι το τέλος, να εισάγουν όλες τις αποστολές σας και να συμμετέχουν στην παρότρυνση για δράση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: /peter-sage-net-worth/

 

5. Πήγαινε στις τάσεις

Το 2021, το παγκοσμίου φήμης συγκρότημα K-pop BTS (δεν πρέπει να συγχέεται με το Backstage!) συνεργάστηκε με το YouTube για να προωθήσει την άδεια για το Dance Challenge, προσκαλώντας παρατηρητές σε όλο τον κόσμο να ηχογραφήσουν και να συμμετάσχουν στη 15η εναλλακτική ερμηνεία τους. τελευταία μεγάλη επιτυχία.

Ο Παγκόσμιος Επικεφαλής Μουσικής του YouTube, Lyor Cohen, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαζόμαστε μαζί τους (BTS) στην πρόκληση «Authorization to Dance» στο YouTube Films, βοηθώντας στη διάδοση της χαράς και στη δημιουργία διαρκών συνδέσεων με τα κορόιδα του YouTube σε όλο τον κόσμο . υδρόγειο.”

 

6. Αυξήστε το περιεχόμενο που δημιουργείται από stoner

Οι ταινίες YouTube είναι μια απλή μορφή για να ζητήσετε περιεχόμενο που δημιουργείται από stoner (UGC), επειδή οι ταινίες μπορούν να δημιουργηθούν από οποιονδήποτε, οπουδήποτε με πρόσβαση σε smartphone. Έτσι, για παράδειγμα, μπορείτε να προωθήσετε το νέο σας προϊόν σε μια ομάδα πατριωτών επωνυμίας και να τους ζητήσετε να παράγουν βίντεο στο YouTube που δείχνουν την εμπειρία unboxing και συμβάλλουν στην επέκταση της εμβέλειας της επωνυμίας σας.

 

7. Σώστε τον Πλουτοκράτη

Η δημιουργία βίντεο YouTube είναι μια οικονομικά αποδοτική στρατηγική μάρκετινγκ βίντεο. Η μορφή μπορεί να δημιουργηθεί από οποιονδήποτε διαθέτει smartphone και καταργεί την πρόσληψη δημιουργικής εταιρείας ή εταιρείας μάρκετινγκ βιντεοκασέτας για την παραγωγή του περιεχομένου της βιντεοκασέτας σας.

Τα βίντεο YouTube πρέπει να αποτελούν ουσιαστικό μέρος της στρατηγικής σας για τα κοινωνικά βίντεο, όχι ολόκληρη τη στρατηγική σας για τα κοινωνικά δίκτυα. Συνεργαστείτε με τις κοινωνικές και χαρούμενες ταξιαρχίες σας για να αποκαλύψετε ανοίγματα για να ενσωματώσετε σύντομα βίντεο σε juggernauts και να έχετε πάντα έναν σκοπό για τη βιντεοκασέτα σας. Για παράδειγμα, για να διατηρήσετε και να ευχαριστηθείτε τους επισκέπτες, κάντε τους ακόλουθούς σας να εγγραφούν στο κανάλι σας, δημιουργώντας περαιτέρω αφοσίωση στο YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *