Πώς να δημιουργήσετε έναν επιχειρηματικό λογαριασμό Snapchat Συμβουλές από ειδικούς για να ξεκινήσετε –

Πώς να δημιουργήσετε έναν επιχειρηματικό λογαριασμό Snapchat Συμβουλές από ειδικούς για να ξεκινήσετε -

 

Η ικανότητα του Snapchat στη μόδα έχει αυξηθεί μόλις από την κυκλοφορία του το 2011. Αυτό που ξεκίνησε ως εφαρμογή που χρησιμοποιείται κυρίως από εφήβους και νέους ενήλικες για την εγγραφή και τη δημοσίευση ταινιών γρήγορα και στενά είναι τώρα ένα σημαντικό κοινωνικό δίκτυο που χρησιμοποιείται από όλες τις γενιές και τις επωνυμίες, μεγάλες και μικρές . Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ξεκινήσετε, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας ενός επαγγελματικού λογαριασμού Snapchat, εάν επιτρέψετε το Snapchat για την επιχείρησή σας.

Στη συνέχεια, θα σας καθοδηγήσουμε στη δημιουργία ενός επαγγελματικού λογαριασμού Snapchat και θα απαντήσουμε σε συχνές ερωτήσεις, όπως:

  1. Τι είναι ο επαγγελματικός λογαριασμός Snapchat;
  2. Είναι το Snapchat Business δωρεάν;
  3. Είναι το Snapchat καλό για μικρές επιχειρήσεις;
  4. Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Snapchat για να προωθήσετε την επιχείρησή σας;

 

Τι είναι το Snapchat;

Το Snapchat είναι μια εφαρμογή για κινητά που επιτρέπει στους εθισμένους να συμμετέχουν σε κινηματογραφική χώρα, βίντεο και ιστορίες με τους «σωματοφύλακές» τους στην εφαρμογή. Μόλις η επικοινωνία, η βιντεοκασέτα ή η εικόνα προβληθούν από τον φιλάνθρωπο, εξαφανίζονται και δεν μπορούν πλέον να προβληθούν. Το Snapchat θα ειδοποιήσει επίσης τον αποστολέα εάν ο φιλάνθρωπος τραβήξει ένα στιγμιότυπο οθόνης. Μπορείτε επίσης να εκτινάξετε τους Σωματοφύλακές σας μέσω του Snapchat ως απάντηση σε ένα στιγμιότυπο ή απλώς να τους πυροβολήσετε μια ιδιωτική επικοινωνία. οι ανταλλαγές εξαφανίζονται μετά την ανάγνωση, εκτός εάν αποθηκεύσετε την επικοινωνία.

Μπορείτε να προσθέσετε εθισμένους Σωματοφύλακες μέσω των συνδέσεών σας ή αναζητώντας το Snap ID τους ή εξετάζοντας τον μοναδικό κωδικό Snap QR τους.

 

Υπάρχουν πολλά μέρη στο Snapchat όπου μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με ναρκωτικά, μεταξύ των οποίων

Snap κάρτα: Εάν οι Σωματοφύλακοί σας έχουν ενεργοποιημένη την κοινή χρήση τοποθεσίας, μπορείτε να δείτε πού βρίσκονται στο Snap.

Διάγραμμα: Μπορείτε επίσης να δείτε hot spots όπου συμμετέχουν πολλές εικόνες.

Κουβέντα: Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε νέες χώρες ταινιών ή εκπομπές από τους σωματοφύλακές σας, καθώς και ένα ιστορικό προσωρινά εγγεγραμμένων χωρών ταινιών και ανταλλαγών.

Θραύση: Στη συνέχεια, μπορείτε να πάρετε το movieland ή τα βίντεο και να πάρετε μέρος σε αυτά με τους σωματοφύλακές σας ή στις ιστορίες σας. Το Snapchat έχει πολλούς ρύπους, αυτοκόλλητα και gif που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με τα snaps σας.

Ιστορίες: Εδώ αναδύονται οι ιστορίες των Σωματοφυλάκων και μπορείτε να ανακαλύψετε άλλες μάρκες, δημοφιλή μοτίβα και πολλά άλλα.

κέντρο προσοχής: Αυτή είναι μια νεότερη ενότητα που σας επιτρέπει να βλέπετε ιστορίες από εξαρτημένους που δεν είναι στις συνδέσεις σας (με μια διεπαφή παρόμοια με το TikTok).

Τι είναι ο επαγγελματικός λογαριασμός Snapchat;

Ένας επαγγελματικός λογαριασμός Snapchat σάς επιτρέπει να προβάλλετε διαφημίσεις για την επιχείρησή σας στο Snapchat και να παράγετε εικόνες που σχετίζονται με την επωνυμία σας αντί για τον συγκεκριμένο λογαριασμό σας στο Snapchat.

 

Είναι το Snapchat δωρεάν για επιχειρήσεις;

Ναί! Το Snapchat είναι εντελώς δωρεάν για τις επιχειρήσεις για εγκατάσταση και διαχείριση. Η μόνη φορά που πρέπει να πληρώσετε για το Snapchat είναι εάν εκτελείτε ένα μήνυμα Snapchat.

 

Είναι το Snapchat καλό για μικρές επιχειρήσεις;

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα από τη χρήση του Snapchat για μικρές επιχειρήσεις, όπως η προσέγγιση νέων λατρειών, η ενασχόληση με το να είσαι λατρεία και η δοκιμή του τι έχει απήχηση με τους ακόλουθους στόχους σου.

 

Πώς μπορώ να φτάσω στα Snap Charts;

πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται πώς να καταχωρήσουν την επιχείρησή τους στα Snap Charts. Αυτό το κάνετε μέσω ενός καταλόγου τοποθεσίας, ο οποίος εμφανίζεται στο στιγμιότυπο και περιέχει πληροφορίες για την επιχείρησή σας, όπως τη διεύθυνση και τον αριθμό τηλεφώνου σας. Το druggies μπορεί επίσης να λάβει οδηγίες για την τοποθεσία σας μέσω του πίνακα τοποθεσιών του Snap Map – ανάλογο με έναν πίνακα Google My Business.

Πώς να δημιουργήσετε έναν επιχειρηματικό λογαριασμό Snapchat

Είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε ένα επιχειρηματικό Snapchat; Ακολουθήστε αυτούς τους απλούς τρόπους και θα είστε έτοιμοι σε χρόνο μηδέν!

Βήμα 1 Εγγραφείτε στον ειδικό λογαριασμό σας Snapchat (ή δημιουργήστε έναν)

Για να δημιουργήσετε έναν επαγγελματικό λογαριασμό Snapchat, πρέπει πρώτα να έχετε έναν συγκεκριμένο λογαριασμό συνομιλίας Snap. Αλλά προχωρήστε και εγγραφείτε
Εάν είχατε προηγουμένως συγκεκριμένο λογαριασμό Snapchat.
ακόμα, ακολουθήστε αυτά τα μονοπάτια

Εάν δεν διαθέτετε προηγουμένως συγκεκριμένο λογαριασμό Snapchat.

Κατεβάστε την εφαρμογή Snapchat στο τηλέφωνο ή το tablet σας ή μεταβείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο.
Ανοίξτε την εφαρμογή και εξαερώστε τη συνδρομή Op, ακολουθήστε επίσης τις οδηγίες για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό. Ωστόσο, εισαγάγετε όλα τα στοιχεία σας εάν συνδεθείτε μέσω υπολογιστή. Κάντε Flash back, αυτός είναι απλώς ο λογαριασμός σας στο Snapchat, επομένως το όνομα χρήστη σας δεν χρειάζεται να είναι μοναδικό για την επιχείρησή σας.
επαληθεύστε τον λογαριασμό σας και ξεκινήστε!

 

Βήμα 2 Μεταβείτε στις Διαφημίσεις Snapchat και εισαγάγετε τα στοιχεία της επιχείρησής σας

Δημιουργείτε τον επαγγελματικό σας λογαριασμό Snapchat μέσω διαφημίσεων Snapchat. Μεταβείτε στο toads.snapchat.com και πληκτρολογήστε το δικό σας

  • Ονομα εταιρείας
  • Επιχειρηματική αποστολή
  • Το όνομα σου

Θα σας ζητηθεί επίσης να εισαγάγετε πού δραστηριοποιείτε και τον αριθμό τηλεφώνου της επιχείρησής σας. Κάντε κλικ στο Επόμενο.

 

Βήμα 3 Χρησιμοποιήστε τον επιχειρηματικό λογαριασμό σας στο Snapchat!

Και έγινε! Με έναν επαγγελματικό λογαριασμό Snapchat, είστε έτοιμοι και έτοιμοι να αρχίσετε να προσεγγίζετε τους ακόλουθούς σας.
Πώς να ξεκινήσετε με μια στρατηγική μάρκετινγκ Snapchat
Τώρα που έχετε δημιουργήσει έναν επαγγελματικό λογαριασμό Snapchat, ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε μια στρατηγική μάρκετινγκ Snapchat που να προσφέρει αποτελέσματα.

Μια από τις ειδικές μας στο Snapchat, η Emily D’Alessandro, μοιράζεται τις συμβουλές που χρησιμοποιεί για να βοηθήσει πρωτότυπες επιχειρήσεις να συνδεθούν με επισκέπτες και επισκέπτες μέσω της διαφήμισης Snapchat.

1. Μάθετε εάν το Snapchat είναι κατάλληλο για την επιχείρησή σας

Το Snapchat προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για τις επιχειρήσεις να προσελκύσουν πολλούς ακόλουθους με διασκεδαστικό και συναρπαστικό τρόπο. Αλλά το Snapchat μπορεί να μην είναι κατάλληλο για κάθε επιχείρηση.

Ας υποθέσουμε ότι το Snapchat δεν είναι για εσάς επειδή το κοινό-στόχος σας δεν είναι το Gen Z και οι Millennials; Η Emily είπε ότι μπορεί να εκπλαγείτε όταν μάθετε ότι υπάρχει μια βάση άνω των 40 ετών, οπότε μην αφήσετε αυτό να είναι λόγος να μείνετε εκτός Snapchat.

Ποιες λοιπόν επιχειρήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιούν το Snapchat; Η Emily λέει ότι τα σεμινάρια και τα πανεπιστήμια, οι καφετέριες, το λιανικό εμπόριο και κάθε επιχείρηση που προσφέρει ένα καταναλωτικό προϊόν είναι η κινητήρια δύναμη για το μάρκετινγκ του Snapchat, επειδή εκεί βρίσκεται το κοινό-στόχος και επειδή αυτές οι επιχειρήσεις μπορούν να παράγουν συναρπαστικές διαφημίσεις που κάνουν τους ανθρώπους να δράσουν.

2. Επιλέξτε τους σωστούς στόχους διαφημίσεων Snapchat

Η διαφήμιση Snapchat σάς δίνει έναν τρόπο να προσεγγίσετε μεγάλους ακόλουθους, να κάνετε τους χρήστες ναρκωτικών να αναλάβουν δράση και να στοχεύσετε συγκεκριμένους χρήστες ή ομάδες ναρκωτικών. Μέσα στις διαφημίσεις Snapchat, μπορείτε να προβάλετε διάφορους τύπους juggernauts με διαφορετικές αξιώσεις, ανάλογες με τις διαφημίσεις στο Facebook.

Επιλέξτε τους διαφημιστικούς στόχους που ταιριάζουν περισσότερο με τις γενικές σας φιλοδοξίες και στόχους μάρκετινγκ. Πολλές πρωτότυπες εταιρείες επωφελούνται από την εμφάνιση διαφημίσεων όπως επισκέψεις σε ιστότοπους και κλήσεις και σχολικά βιβλία.

 

3. Προσαρμόστε το περιεχόμενό σας στο Snapchat

Αυτό που λειτουργεί σε ένα κανάλι μπορεί να μην λειτουργεί για το Snapchat, επομένως η Emily λέει ότι είναι σημαντικό να προσαρμόσετε το περιεχόμενό σας στην πλατφόρμα. Έτσι, η καλύτερη πρότασή της για να το κάνετε αυτό είναι το Keep it short Αν συμμετέχετε σε μια βιντεοκασέτα, προσπαθήστε να είναι σύντομη και απλή. Ωστόσο, είναι το τέλειο μέρος για μια διαφήμιση βίντεο “αν μπορείτε να λάβετε την προσφορά σας εκεί έξω στα πρώτα δύο έως τρία δευτερόλεπτα”.
Ένα βήμα πέρα ​​από τις διαφημίσεις Snapchat σάς επιτρέπει να είστε δημιουργικοί και να απολαμβάνετε διασκεδαστικές, φανταχτερές εικονογραφήσεις που ξεχωρίζουν. παράγουν ένα αντικείμενο που είναι αρμονικό με τη μάρκα, αλλά ξεπερνά λίγο τα όρια για να τραβήξει την προσοχή.

Εκτέλεση πολλαπλών εμφανίσεων διαφημίσεων” Εκτελέστε διαφορετικούς τύπους δημιουργικών – στατικά και βίντεο – ώστε να μπορείτε να μετρήσετε την αφοσίωση και να δείτε ποιοι αποδίδουν με στυλ.

Μετρήστε το μάρκετινγκ του Snapchat

Όπως με κάθε μάρκετινγκ που κάνετε, είναι σημαντικό να μετράτε τα αποτελέσματά σας. Η Emily εντάχθηκε σε ορισμένες διαφημιστικές επωνυμίες Snapchat για να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τη μέση αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων (ονομάζεται ποσοστό ολίσθησης προς τα επάνω στο Snapchat), κόστος ανά εκτύπωση (CPM) και κόστος ανά κλικ (ονομάζεται κόστος ανά κτύπημα στο Snapchat ) )

 

Μέσος ρυθμός ολίσθησης 0,50

  • Μέση τιμή ανά σύρετε $0,30-$1,00
  • Μέσο CPM $3-$8
  • Φροντίστε να παρακολουθείτε τις διαφημίσεις σας στο Snapchat, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την επιτυχία σας καθώς εκτελείτε τα juggernauts σας.

Προχωρήστε και δημιουργήστε τον επαγγελματικό σας λογαριασμό Snapchat!

Τώρα έχετε όλα τα εργαλεία, τις συμβουλές και τα κόλπα που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε όχι μόνο τον επιχειρηματικό λογαριασμό σας στο Snapchat, αλλά και να δημιουργήσετε μια στρατηγική μάρκετινγκ Snapchat που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον λογαριασμό σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *