Πώς να γίνετε καθηγητής βιολογίας –

How to become a Biology Teacher

 

Πώς να γίνετε καθηγητής βιολογίας

Έχετε πάθος για ιστορίες ζωής και έντονη επιθυμία να μοιραστείτε τις γνώσεις σας με την επόμενη γενιά μελετητών; Η απόκτηση πτυχίου βιολογίας σάς επιτρέπει να εξουσιοδοτήσετε τους μελετητές να αναπτύξουν μια διαρκή εκτίμηση για τον φυσικό κόσμο και τα πάντα σε αυτόν. Με έμφαση στη σταδιοδρομία STEM τον τελευταίο καιρό, τα σεμινάρια δίνουν έμφαση στην παροχή στους μελετητές υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης σοφίας. Ωστόσο, μπορείτε να παίξετε σημαντικό ρόλο στη διαδικασία εάν επιλέξετε να σπουδάσετε βιολογία.

Ωστόσο, θα χρειαστεί να ξεκινήσετε με την απόκτηση πτυχίου στη βιολογία, εάν διαπιστώσετε ότι αυτή είναι η σωστή καριέρα για εσάς. Ορίστε λοιπόν μερικοί τρόποι που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε προς μια επιτυχημένη σταδιοδρομία διδασκαλίας βιολογίας.

 

Αποκτήστε πτυχίο στη βιολογία

Υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε όταν ψάχνετε για πτυχίο στη βιολογία. Πολλά σεμινάρια προσφέρουν πτυχία στη βιολογία. Ωστόσο, είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης που έχει σχεδιαστεί ειδικά για αρχάριους προπονητές βιολογίας. Το πρόγραμμα πρέπει να οδηγεί σε μια πρωτότυπη άδεια καθοδήγησης. Θα πρέπει επίσης να συμμορφώνεται με τους κανόνες της National Science Preceptors Association (NSTA), της Interstate Teacher Assessment and Support Consortium (InTASC) και όλους τους ισχύοντες όρους αδειοδότησης του κράτους.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, θα αποκτήσετε σε βάθος γνώση της περιοχής. Αναμένετε να εμβαθύνετε σε φυσικές γενικότητες που αντιστοιχούν σε κυτταρικές λειτουργίες, φυσικούς κύκλους ζωής, οικολογικές αρχές και φυσιολογία των θνητών, για να αναφέρουμε πολλά. Θα εξερευνήσετε επίσης τις αρχές και τα στυλ διδασκαλίας της βιολογίας.

 

Αναμένετε να μελετήσετε μοτίβα παρόμοια με τα παρακάτω

 • Κοινωνική δικαιοσύνη και καλλιτεχνική ικανότητα στο εκπαιδευτικό σύστημα
 • Αποτελεσματική διαχείριση της τάξης και συμμετοχή των μαθητών
 • Ανάπτυξη εργασιών και στυλ αξιολόγησης των μαθητών
 • Παιδαγωγικοί τρόποι διδασκαλίας της επιστήμης

 

Πλήρης οδηγός μαθητή

Κατά την τελική περίοδο του Bachelorette της Βιολογίας για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, θα ολοκληρώσετε μια τοποθέτηση μαθητή καθοδήγησης. Είναι ανάλογο με ένα εξωτερικό ντουλάπι, αλλά είναι ειδικά σχεδιασμένο για να εκπαιδεύει τους αγωνιστές. Κατά τη διάρκεια του εξαμήνου ως μαθητής δάσκαλος σχολείου, θα τοποθετηθείτε σε μια πραγματική τάξη όπου θα εκπαιδεύσετε μελετητές υπό την επίβλεψη πιστοποιημένου δασκάλου σχολείου.

αρχικά σας ζητείται να ακολουθήσετε. Μπορείτε επίσης να εργαστείτε με μελετητές σε μικρές ομάδες ή να παρέχετε εκπαίδευση ένας προς έναν. Σύντομα θα σας ζητηθεί να βοηθήσετε να εκπαιδεύσετε μια εργασία ή να διευθύνετε μια εργασία μικρής ομάδας. Τέλος, θα αναλάβετε σταδιακά τον διάδρομο της τάξης καθώς εφαρμόζετε το σχέδιο εργασίας. τελικά θα είστε έτοιμοι να εκπαιδεύσετε μια ολόκληρη τάξη μόνοι σας, αν και ο επιβλέπων δάσκαλος του σχολείου θα είναι προσεκτικός θεατής, έτοιμος να παρέμβει ανά πάσα στιγμή.

 

αποκτήσει την ισχύουσα κρατική άδεια

Είτε σκοπεύετε να διδάξετε βιολογία μέσης ακαδημίας, βιολογία ανώτερης ακαδημίας ή οποιαδήποτε άλλη θέση, πρέπει να αποκτήσετε άδεια διδασκαλίας. Μόλις ολοκληρώσετε την εμπειρία καθοδήγησης σπουδαστών και αποκτήσετε το πτυχίο βιολογίας, θα είστε έτοιμοι να ακολουθήσετε την άδεια. Υποβάλετε όλη την απαραίτητη πιστοποίηση στο Υπουργείο Παιδείας στην πολιτεία όπου σκοπεύετε να σπουδάσετε βιολογία. Πρέπει επίσης να περάσετε ένα επαγγελματικό τεστ. Μόλις αποκτήσετε όλα τα απαραίτητα κρατικά μέσα ή άδειες, θα είστε έτοιμοι να υποβάλετε αίτηση για την πρώτη σας θέση διδασκαλίας.

 

Άσος Η πρώτη σου συνέντευξη για δουλειά

Η προετοιμασία είναι απαραίτητη για την πρώτη σας συνέντευξη δασκάλου στο σχολείο. Αναμένετε να σας κάνουν δύσκολες ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της συνέντευξής σας για έναν δάσκαλο, όπως: «Ποια είναι τα μεγαλύτερα δυνατά και αδύνατα σημεία σας;

Θα σας ζητηθούν επίσης ορισμένες ερωτήσεις σχετικά με την εκπαίδευση, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν ένα από τα παρακάτω

 • Γιατί θέλετε να δουλέψετε με παιδιά;
 • Πώς θα περιγράφατε το προπονητικό σας στυλ ή το γκόσπελ;
 • Πώς θα χειριζόσασταν έναν ευαίσθητο μαθητή στην τάξη σας;
 • Ποια είναι η προσέγγισή σας στη σύνδεση με τους γονείς;
 • Τι σπουδάζεις ή τι διαβάζεις αυτή τη στιγμή;

Επιπλέον, ζητείται συχνά από τους επίδοξους προπονητές να επιδείξουν μια ανάθεση δείγματος. Θα πρέπει να έχετε έτοιμο ένα σχέδιο εργασιών για κάθε ενδεχόμενο. Μια ιδανική εργασία επίδειξης θα πρέπει να είναι συναρπαστική και φυσικά ακριβής. Ωστόσο, σημειώστε ότι οι ηγέτες της ακαδημίας χρησιμοποιούν δείγματα εργασιών για να εξετάσουν τον τρόπο με τον οποίο οι δάσκαλοι του σχολείου σχεδιάζουν τις εργασίες. Μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για το τι κάνατε καλά και σε ποιους τομείς πρέπει να εργαστείτε.

Είναι σημαντικό να κάνετε πολλές ερωτήσεις στον εαυτό σας κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε συνέντευξης. Αυτό δείχνει στον καμβά σας ότι ενδιαφέρεστε και ανυπομονείτε να βεβαιωθείτε ότι η ακαδημία είναι κατάλληλη για εσάς. Μερικές ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας κατά τη διάρκεια της συνέντευξής σας με έναν δάσκαλο του σχολείου περιλαμβάνουν τα ακόλουθα

 • Ποια τάξη χρησιμοποιεί η ακαδημία;
 • Πώς υποστηρίζεται η συμμετοχή των μητέρων στην ακαδημία;
 • Πρέπει να αναλάβω νέες δεσμεύσεις (παρόμοια με τα κέρδη σε πάνελ);
 • Γιατί σου αρέσει να δουλεύεις;
 • Ποια προβλήματα αντιμετωπίζει η ακαδημία και πώς τα λύνουν;
 • Ποια είναι τα μακροπρόθεσμα σχέδια της ακαδημίας;
 • Σκεφτείτε να επιστρέψετε στον ακαδημαϊκό χώρο

Μπορείτε να ξεκινήσετε τη διδασκαλία βιολογίας με πτυχίο και κρατική άδεια. Ωστόσο, η απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου θα ενισχύσει τα διαπιστευτήριά σας για την καθοδήγηση. Θα αποκτήσετε σε βάθος γνώσεις και μπριζόλες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακράτεια στην τάξη σας ως δάσκαλος κολεγίου βιολογίας για να βοηθήσετε τους μελετητές σας να φτάσουν στο έπακρο. Επιπλέον, η ακαδημία σας μπορεί να προσφέρει πληρωμή εκπαίδευσης σε διδάσκοντες που επιθυμούν να αποκτήσουν προηγμένα ακαδημαϊκά διαπιστευτήρια.

Αναπτύξτε τις μπριζόλες που απαιτούνται για να γίνετε αποτελεσματικός δάσκαλος βιολογίας με την εγγραφή σας στο Πανεπιστήμιο Grand Canyon. Ξεκινήστε το ακαδημαϊκό σας ταξίδι με ένα Bachelorette of Science στη Βιολογία για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση που οδηγεί σε πρωτότυπη άδεια διδασκαλίας και περιλαμβάνει εμπειρία διδασκαλίας μαθητών. Βελτιώστε τα προσόντα σας αποκτώντας Master of Science στη Βιολογία με εκπαιδευτική έμφαση που διατίθεται μέσω διαδικτυακών μαθημάτων για επαγγελματίες που εργάζονται.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *