Οι 10 κορυφαίες προσφορές AppSumo Lifetime τον Οκτώβριο του 2022 –

Οι 10 κορυφαίες προσφορές AppSumo Lifetime τον Οκτώβριο του 2022 -

Αναρωτιέστε τι κομψές προσφορές έχει να προσφέρει το AppSumo τον Οκτώβριο του 2022; Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Βρείτε τις κορυφαίες 10 κομψές προσφορές AppSumo, Προσφορές κομψών απομακρυσμένων εργαλείων, κομψές προσφορές προσθηκών WordPress και κομψές προσφορές από την αγορά της κοινότητας AppSumo.

Ο Σεπτέμβριος ήταν ένας πραγματικά πολυάσχολος μήνας για το AppSumo και το Sumolings. Το AppSumo μας έφερε εξαιρετικές προσφορές σε απίστευτα χρήσιμα επιχειρηματικά εργαλεία όπως το RabbitLoader, το GoZen granges και το Agile. Μερικές από αυτές τις προσφορές εξακολουθούν να είναι διαθέσιμες στο AppSumo και μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές παρακάτω.

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα βρείτε τις 25 κομψές προσφορές που έχει να προσφέρει το AppSumo τον Οκτώβριο του 2022. Σε αυτήν την ενότητα, θα βρείτε τις κομψές προσφορές AppSumo στα εργαλεία του WordPress, ακολουθούμενες από τις κομψές προσφορές σε απομακρυσμένα εργαλεία και τις δωρεάν προσφορές AppSumo.

Στην τελευταία ενότητα, θα βρείτε προσφορές AppSumo που είναι ενεργές στο αντικείμενο για περισσότερο από ένα μήνα. Φροντίστε να τα ελέγξετε γιατί μπορεί να εξαντληθούν σύντομα.

 

Επισκόπηση των προσφορών AppSumo

1. RabbitLoader– Επιταχύνετε τη φόρτωση πόντων WordPress

2. Ανάθεση– συνομιλήστε, οργανώστε και πραγματοποιήστε εφέ χρησιμοποιώντας μια πλατφόρμα φιλική προς το κοινό

3. GoZen granges– να παράγετε ηλεκτρονικά έντυπα, επιταγές και κουίζ για οποιαδήποτε περίπτωση χρήσης χωρίς νόμο

4. Linkjoy– Δημιουργήστε δυνητικούς πελάτες, αυξήστε την απόδοση επένδυσης και αυξήστε τις επιχειρήσεις με βελτιστοποιημένους συνδέσμους αναφοράς κοινωνικής δικτύωσης

5. Υποκάστα εξαπάτησης– Σχηματίστε τη ρομποτοποίηση με λευκούς μαρκαδόρους χρησιμοποιώντας παράνομα εργαλεία και OpenAI

6. SiteGuru– Λάβετε τη λίστα εργασιών SEO σας

7. TidyCal– Κάντε τον προγραμματισμό ευκολότερο με την ενσωμάτωση του προγράμματος και την κράτηση δρομέων

8. Κρέμα γραφής– 40 εργαλεία δημιουργίας περιεχομένου

9. Squirrel SEO– Βαθμολογήστε τον ιστότοπό σας με αξιώσεις SEO που βασίζονται σε δεδομένα από έναν σύμβουλο τεχνητής νοημοσύνης

10. WordHero– Εργαλείο σημειώσεων AI για να σας βοηθήσει να γράφετε αναρτήσεις ιστολογίου υψηλής ποιότητας

11. Προφανώς– παράγετε μαγευτικά προσαρμοσμένα αναδυόμενα παράθυρα χωρίς νόμο με βάση συγκεκριμένες προϋποθέσεις

12. SleekBio– Αποκτήστε έναν απλό, όμορφο σύνδεσμο για χρήση στις αναμνήσεις σας στα social media

13. SendFox– Τραβήξτε αυτόματα προσαρμοσμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους συνδρομητές, τους οπαδούς και τα κορόιδα σας

14. γρήγορα – Διαχειριστείτε όλες τις εργασίες σας από μια κεντρική πλατφόρμα

15. Campaignware– Δημιουργήστε απεριόριστα κουίζ και παιχνίδια trivia για να οδηγήσετε τη σούπερ εξέχουσα γενιά

16. Adline– Αυξήστε τις μετατροπές με ένα εύχρηστο εργαλείο διαφήμισης και ανάλυσης

 

Κομψές προσφορές AppSumo τον Οκτώβριο του 2022

1. Ρόλοι κινητών

 Οι 10 κορυφαίες προσφορές AppSumo Lifetime τον Οκτώβριο του 2022
Οι 10 κορυφαίες προσφορές AppSumo Lifetime τον Οκτώβριο του 2022

Το Mobiroller είναι μια πλατφόρμα εφαρμογών για κινητά που σας βοηθά να παράγετε εφαρμογές δημιουργίας εσόδων για καταστήματα πριν από το εμπόριο, καφετέριες
και άλλα – δεν απαιτείται κωδικοποίηση.

Το Mobiroller θέτει τη δημιουργία εφαρμογών στα χέρια σας και σας επιτρέπει να προσαρμόζετε εφαρμογές για διαδικτυακή εκπαίδευση, φορολογικά κρυπτογράφηση, γυμναστική και πολλά άλλα.

 

Αποκτήστε συνεχή πρόσβαση στο Mobiroller μόνο με 79 $

Συνήθως, το εισαγωγικό πρόγραμμα της Mobiroller θα σας κοστίζει 15 $ το μήνα. Αλλά με το AppSumo μπορείτε να έχετε συνεχή πρόσβαση στο Mobiroller μόνο με 79 $.

αξία βολής: $700

Τιμή AppSumo: 79 $ (συνεχιζόμενη πρόσβαση)

 

2. Φόρμες GoZen

Οι 10 κορυφαίες προσφορές AppSumo Lifetime τον Οκτώβριο του 2022

Το GoZen Forms είναι ένα παράνομο πρόγραμμα δημιουργίας ελέγχου, φορμών και κουίζ που απλοποιεί τη συλλογή δεδομένων με δυναμικά πρότυπα και αναφορές σε πραγματικό χρόνο. Με το GoZen Forms, μπορείτε να δημιουργήσετε ανταποκρινόμενες διαδικτυακές φόρμες που ταιριάζουν σε κάθε περίπτωση χρήσης, είτε ξεκινώντας από την αρχή είτε χρησιμοποιώντας ένα προσχεδιασμένο πρότυπο.

Αποκτήστε συνεχή πρόσβαση στις Φόρμες GoZen με μόλις 69 $

Το αρχικό πρόγραμμα GoZen Forms κοστίζει γενικά 9 $ ανά μήνας. Αλλά με το AppSumo, μπορείτε να έχετε συνεχή πρόσβαση στις Φόρμες GoZen με μόλις 69 $.

αξία βολής: $1725

Τιμή AppSumo: $69 (συνεχιζόμενη πρόσβαση)

 

3. SiteGuru

Οι 10 κορυφαίες προσφορές AppSumo Lifetime τον Οκτώβριο του 2022

Το SiteGuru εκτελεί μια επιθεώρηση του ιστοτόπου σας και αντί για μια λίστα με χιλιάδες ζητήματα, το εργαλείο σάς παρέχει μια εύχρηστη λίστα ελέγχου για να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την κατάταξή σας και να αυξήσετε την επιχείρησή σας.

Συνδυάζοντας δεδομένα από το Google Search Console και το Google Analytics, το SiteGuru σας βοηθά επίσης να καλύψετε την απόδοση SEO.

Αποκτήστε συνεχή πρόσβαση στο SiteGuru με μόλις 49 $

Το εισαγωγικό πρόγραμμα του SiteGuru κοστίζει γενικά 29 $ το μήνα, αλλά με το AppSumo μπορείτε να έχετε συνεχή πρόσβαση στο SiteGuru με μόλις 49 $.

Αξία προσφοράς: $499

Τιμή AppSumo: $49

 

4. TidyCal

Οι 10 κορυφαίες προσφορές AppSumo Lifetime τον Οκτώβριο του 2022

Το TidyCal, που σας φέρνει το τμήμα AppSumo, είναι ένα εργαλείο προγραμματισμού που διευκολύνει τη διαχείριση του προγράμματός σας και τη λήψη πρόσθετων κρατήσεων.

Η εύχρηστη διεπαφή του TidyCal σάς βοηθά να ενσωματώσετε όλα τα χρονοδιαγράμματα αμέσως. Με περισσότερες από 10 προγραμματισμένες συνδέσεις ανά λογαριασμό και ανιχνεύονται αυτόματα ζώνες ώρας για φιλάνθρωπους, αυτό το αποτέλεσμα διασφαλίζει ότι δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε ξανά για τον προγραμματισμό διενέξεων.

Αποκτήστε συνεχή πρόσβαση στο TidyCal με μόλις 29 $

αξία βολής: $120

Τιμή AppSumo: 29 $ (συνεχιζόμενη πρόσβαση)

 

5. Κρέμα γραφής

Οι 10 κορυφαίες προσφορές AppSumo Lifetime τον Οκτώβριο του 2022

Το Writecream θα σαρώσει τον ιστότοπο του πελάτη σας ή το προφίλ του LinkedIn, θα συγκεντρώσει τις πιο σημαντικές λεπτομέρειες και θα σας γράψει τα πιο όμορφα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Writecream για να δημιουργήσετε αναρτήσεις ιστολογίου, ψευδαισθήσεις μηνυμάτων στο Facebook και την Google, περιεχόμενο δρομέων αποβάθρας, περιγραφές προϊόντων και πολλά άλλα.

Αποκτήστε συνεχή πρόσβαση στο Writecream με μόλις 59 $

αξία βολής$1140

Τιμή AppSumo: $59

 

6. SendFox

Οι 10 κορυφαίες προσφορές AppSumo Lifetime τον Οκτώβριο του 2022

Το SendFox είναι ένα εργαλείο μάρκετινγκ αλληλογραφίας σχεδιασμένο ειδικά για παραγωγούς περιεχομένου που σας επιτρέπει να παράγετε και να τραβάτε απεριόριστα προσαρμοσμένα email και επιχειρηματικά ενημερωτικά δελτία.

Το SendFox συνδυάζει ρομποτική και προσαρμογή για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε απλά, όμορφα και αποτελεσματικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αποκτήστε συνεχή πρόσβαση στο SendFox για 49 $

Σχεδιασμένο ειδικά για δημιουργούς περιεχομένου, το SendFox σάς βοηθά να καλύψετε όλες τις σημαντικές βάσεις μάρκετινγκ, από φόρμες και CRM έως αποστολή juggernauts και ενσωματώσεις. δημιουργήστε απλά, ριζωμένα email και σουβέρ για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας και να παρακολουθείτε με ρευστό τρόπο την απόδοση σε μια εύχρηστη πλατφόρμα.

αξία βολής: $240

Τιμή AppSumo: $49 (συνεχιζόμενη πρόσβαση)

 

7. AppSumo Plus

Οι 10 κορυφαίες προσφορές AppSumo Lifetime τον Οκτώβριο του 2022

Το AppSumo Plus είναι το πρόγραμμα βραβείων του AppSumo προσαρμοσμένο σε συχνούς επισκέπτες του AppSumo.

Αυτό, λοιπόν, αποκτάτε με την τάξη AppSumo Plus

10 έκπτωση στις αγορές σας στο AppSumo
Πρόσβαση στο KingSumo Giveaways Pro
Αποκλειστικές εργασίες για ειδικές ψηφιακές εκδηλώσεις
Μια τάξη AppSumo Plus θα σας τρέχει 99 $/χρόνο, που είναι 8,25 $/μήνα.

 

8. ΛΙΓΟ

Οι 10 κορυφαίες προσφορές AppSumo Lifetime τον Οκτώβριο του 2022

Το UUKI είναι μια σύγχρονη πλατφόρμα κοινότητας όπου οι χρήστες με το ίδιο σκεπτικό μπορούν να συμμετέχουν σε οξυδερκείς συζητήσεις και να μοιράζονται περιεχόμενο.

Με το UUKI, μπορείτε να δημιουργήσετε κοινότητες για λάτρεις του Web3 που ενδιαφέρονται για NFT, κρυπτονομίσματα, εκπαιδευτικά μαθήματα και προϊόντα. Μπορείτε επίσης να κερδίσετε χρήματα πουλώντας περιεχόμενο υψηλής ποιότητας μέσω εφάπαξ πληρωμών ή εισπράττοντας χρεώσεις από συνδρομητές που πληρώνουν.

Αξία προσφοράς: $948

Τιμή AppSumo: 79 $ (πρόσβαση εφ’ όρου ζωής)

 

9. WordHero

Οι 10 κορυφαίες προσφορές AppSumo Lifetime τον Οκτώβριο του 2022

Το WordHero είναι ένα εργαλείο γραφής τεχνητής νοημοσύνης που σας βοηθά να γράφετε υψηλής ποιότητας αναρτήσεις ιστολογίου, τίτλους κοινωνικής δικτύωσης, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διαφημίσεις, αντίγραφα πωλήσεων, περιγραφές προϊόντων/SEO και πολλά άλλα.

Το WordHero προσφέρει μια πλήρη σουίτα με περισσότερα από 40 εργαλεία γραφής, με νέα να προστίθενται κάθε εβδομάδα.

Το βασικό πρόγραμμα του WordHero κοστίζει κανονικά 49 $ ανά μήνα, αλλά με το AppSumo μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο WordHero εφ’ όρου ζωής με μόλις 89 $.

Αξία προσφοράς: 2088 $

Τιμή AppSumo: 89 USD

 

10. Κόγχες

Οι 10 κορυφαίες προσφορές AppSumo Lifetime τον Οκτώβριο του 2022

Το Nichesss είναι μια εφαρμογή που σας βοηθά να βρείτε κερδοφόρες θέσεις στο κοινό-στόχο σας με το πάτημα ενός κουμπιού. Σας βοηθά επίσης να δημιουργήσετε μοναδικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αντίγραφο μάρκετινγκ σε δευτερόλεπτα.

Το βασικό πρόγραμμα Nichesss κοστίζει κανονικά 19 $ το μήνα, αλλά με το AppSumo μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Nichesss εφ’ όρου ζωής με μόλις 59 $.

Αξία προσφοράς: $999

Τιμή AppSumo: $59 (πρόσβαση εφ’ όρου ζωής)

 

AppSumo FAQ (συχνές ερωτήσεις)

1. Τι είναι το AppSumo;

Το AppSumo είναι μια αγορά για επιχειρηματίες που προσφέρει καθημερινές προσφορές για τα καλύτερα εργαλεία για τη δημιουργία, την ανάπτυξη και την κλιμάκωση της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Το εμπιστεύονται περισσότεροι από 1,25 εκατομμύρια επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο. Το AppSumo ιδρύθηκε από τον σειριακό επιχειρηματία Noah Kagan τον Μάρτιο του 2010. Το one-man show του Noah έχει εκραγεί σε μια κορυφαία ψηφιακή αγορά με μια ταχέως αναπτυσσόμενη ομάδα 150+ με έδρα το Ώστιν του Τέξας.

 

2. Είναι το AppSumo νόμιμο;

Ναι, είναι 100% νόμιμο. Χρησιμοποιείται και το εμπιστεύονται πάνω από ένα εκατομμύριο επιχειρηματίες σε όλο τον κόσμο.

 

3. Πώς λειτουργεί το AppSumo;

Η AppSumo ενημερώνει τη συλλογή προσφορών της σε καθημερινή βάση. Ως χρήστης, μπορείτε να περιηγηθείτε στη συλλογή των τρεχουσών προσφορών στο AppSumo και να βρείτε προσφορές για νέα εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Ή μπορείτε ακόμη και να βρείτε προσφορές για δημοφιλή εργαλεία και να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά εφ’ όρου ζωής. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλά για τα καλύτερα εργαλεία για τη διαχείριση της επιχείρησής σας, από το μάρκετινγκ έως το SEO και την παραγωγικότητα.

Μπορείτε ακόμη και να πουλήσετε τα προϊόντα σας στο AppSumo. Εάν έχετε διαθέσιμο λογισμικό, διαδικτυακά μαθήματα ή ηλεκτρονικά βιβλία, μπορείτε να πληρωθείτε για να δώσετε στα ψηφιακά προϊόντα σας την έκθεση, τα σχόλια των χρηστών και τη διαφημιστική εκστρατεία που τους αξίζει.

 

4. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της παλιάς συμφωνίας Appsumo και της νέας;

Με τη νέα μας προσφορά Appsumo, υπάρχουν πολλές περισσότερες δυνατότητες που μπορείτε να προσθέσετε στο chatbot σας. Υπάρχουν αρκετές σημαντικές βελτιώσεις και προσθήκες όπως:

  • Προσαρμοσμένη εμφάνιση ιστότοπου
  • Ενσωμάτωση λωρίδας πληρωμής
  • εξωτερικοί σύνδεσμοι
  • Ενσωμάτωση φύλλου Google
  • Εφάπαξ ειδοποίηση (OTN)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *