Κορυφαίες 10 συμβουλές SEO για εσωτερική διακόσμηση –

Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης για διάταξη SEO

Ό,τι αναζητάτε σε αυτήν την υπερσύγχρονη εποχή, απευθύνεστε στην Google για συστάσεις. Το πόσο εύκολο είναι για έναν σιωπηρό καταναλωτή να βρει μια επιχείρηση εξαρτάται από τις «Συμβουλές SEO Εσωτερικού Σχεδιασμού» στον ιστότοπό του. Το SEO» ή το «Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης» είναι ένα σύστημα για να προσθέσετε ποιοτική επιχείρηση στον ιστότοπο της επιχείρησής σας.

Το SEO βοηθά τον ιστότοπό σας να κατατάσσεται προηγμένη στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Μεγάλες μηχανές αναζήτησης όπως η Google ή η Bing παίζουν στο περιεχόμενο των ιστότοπων για να τους ταξινομήσουν. Σε αντίθεση με τις πολύπλοκες στρατηγικές σχεδιασμού ιστοτόπων, η βελτιστοποίηση SEO αποκαλύπτει γρήγορο αντίκτυπο εάν εξασκηθεί αποτελεσματικά και παρέχει μακροχρόνιες αποδόσεις.

Υπάρχουν ορισμένες οδηγίες και κανόνες για τις μηχανές αναζήτησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρέχετε ποιοτικό περιεχόμενο που έχει υψηλή περιεκτικότητα σε SEO, αλλά προσθέτει αξία στις περιλήψεις του ιστότοπού σας και στους σιωπηρούς επισκέπτες.

Οι «λέξεις-κλειδιά» είναι κυριολεκτικά τα κλειδιά για το SEO. Λέξεις και φράσεις που σχετίζονται με τις πιο δημοφιλείς γενικότητες στην επιχείρησή σας είναι λέξεις-κλειδιά και πρέπει να εμφανίζονται συνεχώς στον ιστότοπό σας. Για να πετύχετε το γλυκό σημείο, πρέπει να εξερευνήσετε αρκετά σχετικές λέξεις-κλειδιά και τον ιδανικό όγκο κυνηγιού.
Αυτό δείχνει απλώς πόσες φορές μια συγκεκριμένη λέξη πρέπει να εμφανίζεται στο web runner σας για εξαιρετικά θετικά αποτελέσματα. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από πολλούς άλλους παράγοντες παρόμοιους με τον αριθμό των κοινών λέξεων-κλειδιών για την ικανότητά του στη μόδα.

Η σημασία και ο επιχειρηματικός αντίκτυπος του SEO

Το SEO για κάθε επιχειρηματικό ιστότοπο και blog είναι απαραίτητο και αν δεν επενδύσετε σε αυτήν την ευκαιρία, χάνετε την ευκαιρία. Με χιλιάδες εταιρείες να αγωνίζονται για την εμφάνιση επιχειρήσεων και ανταγωνισμού στο πρώτο μέρος των αποτελεσμάτων αναζήτησης Google, είναι δύσκολο, μπορείτε και πρέπει να χρησιμοποιήσετε όλη τη βοήθεια που μπορείτε να λάβετε. Είτε πρόκειται για ένα πρωτότυπο παντοπωλείο είτε για ένα εστιατόριο, μια συναισθηματική διαδικτυακή παρουσία ανεβάζει την πελατεία.

Αυτό δεν σημαίνει ότι τα αποτελέσματα που εμφανίζονται στον εναλλακτικό ή στον τρίτο δρομέα δεν φτάνουν στο κατάστημα, αλλά η έκθεση είναι σημαντικά χαμηλότερη και επομένως η πιθανότητα να σας επιλέξει ένας πελάτης. Οι άνθρωποι τείνουν να εμπιστεύονται πρόσθετους ιστότοπους και εταιρείες που έχουν κερδίσει την κούρσα για να είναι μπροστά. Με ικανό SEO, μπορείτε να κάνετε μια θέση ακριβώς στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Γιατί οι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων πρέπει να επενδύσουν στο SEO;

Η τελειοποίηση της εικονικής σας παρουσίας με SEO είναι απαραίτητη για το ψηφιακό μάρκετινγκ για τους σχεδιαστές εσωτερικών χώρων. Ένας τέτοιος ψηφιακός χώρος σάς δίνει πρόσβαση σε πολυάριθμους σιωπηρούς επισκέπτες που αναζητούν πραγματικά τις τεχνικές υπηρεσίες σας, αν δεν έχουν ακούσει για εσάς.

Ωστόσο, μια σαγηνευτική διαδικτυακή παρουσία είναι ιδανική, ναι, αν οι περισσότεροι καλεσμένοι σας είναι πρωτότυποι. Σχεδόν σε όλους τους επισκέπτες αρέσει να διαβάζουν και να ερευνούν τους σχεδιαστές εσωτερικών χώρων μόνοι τους, ακόμα κι αν έρχονται με εξαιρετικές συστάσεις. Επομένως, η κατάταξη και η προβολή θα διασφαλίσουν ότι εσείς και η εταιρεία σας θα έχετε ισχυρή εντύπωση.

10 Κομψές στρατηγικές SEO για την εσωτερική σχεδίαση ιστοσελίδων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: /everest-business-funding-review/

 

1. Λέξεις-κλειδιά Longtail που προσελκύουν πλήθος

Έχουμε αναφέρει προηγουμένως λέξεις-κλειδιά SEO. παρόλα αυτά, για να μπείτε γρήγορα στο γράφημα, δοκιμάστε λέξεις-κλειδιά longtail. Τούτου λεχθέντος, αντί να επαναλάβετε την “προσθήκη κουζίνας”, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε όρους που θα πρέπει να αναζητήσουν οι καλεσμένοι σας, όπως π.χ “Τρόποι για να φτιάξετε μια κουζίνα με έναν προϋπολογισμό.” Και έτσι κάνετε τις πληροφορίες που παρέχετε πιο αποτελεσματικές, ώστε να ταιριάζουν ακριβώς στις διαδικασίες και τις συνθήκες μελέτης των καλεσμένων σας. πρόσθετες λέξεις-κλειδιά longtail θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίζετε και να κατατάσσεστε ψηλά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Google Correlate, Google Search Console, Λέξεις-κλειδιά σε μεγάλη απόσταση, Google Analytics, Γραμμή ανάπτυξης, SEMrush, Ahrefs, Έλεγχος ιστότοπου. προστατεύω. υπάρχουν πολλά εργαλεία SEO στο αίτημα.

 

2. Συμπληρώστε τους τίτλους και τις λεζάντες σας με αποτελεσματική έρευνα λέξεων-κλειδιών

Μόλις αποφασίσετε για τις λέξεις-κλειδιά σας, η τοποθέτησή τους είναι εξίσου σημαντική. Ο αλγόριθμος της Google δίνει επιπλέον έμφαση στις λέξεις-κλειδιά πιο κοντά στο πρωινό της σύνθεσης. Αυτό σημαίνει ότι οι ετικέτες τίτλου σας θα πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιούν τις υψηλότερης ποιότητας λέξεις-κλειδιά. Οι μετα-περιγραφές και οι υπότιτλοι πρέπει επίσης να περιέχουν κύριες λέξεις-κλειδιά για να παραμένουν χρησιμοποιήσιμες και ορατές.

 

3. Δημοσιεύστε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας με ιστολόγια και εφημερίδες

Όσο περισσότερο περιεχόμενο δημοσιεύετε, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα ο ιστότοπός σας SEO εσωτερικού σχεδιασμού να παραμείνει ψηλά στο ραντάρ της Google. Μαζί με τις τακτικές ενημερώσεις σχεδιασμού, η συνεχής εκτέλεση ενός ιστολογίου θα αυξήσει την κατάταξή σας και θα διατηρήσει τον ιστότοπό σας ενεργό και αξιόπιστο.
Το blogging είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συνδεθείτε με το αναγνωστικό κοινό σας και τους υπονοούμενους επισκέπτες σας. Ωστόσο, τα χαρτιά σας πρέπει να είναι πολύτιμα. Το να γεμίσετε τα ιστολόγιά σας με λέξεις-κλειδιά και με λέξεις-κλειδιά longtail είναι αυτονόητο. Είναι επίσης σημαντικό να εξετάσετε το κομψό μήκος του μηνύματός σας για αποτελεσματικό SEO.

Μέσω του ιστολογίου, μπορείτε να χτίσετε εμπιστοσύνη παρέχοντας στις επιτομές σας πληροφορίες, συμβουλές και κόλπα, τρόπους, λίστες, αποτελέσματα κ.λπ. σχετικά με κοινά προβλήματα και κίνητρα. Μπορείτε να στοχεύσετε διαφορετικά πλήθη με διαφορετικές ρίγες και κόγχες. Αυτό θα σας βοηθήσει να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των αγωγών ψυχρού κύματος στις επαγγελματικές σας δεξιότητες.

 

4. Χρησιμοποιήστε εγχειρίδια αγκύρωσης γεμάτα λέξεις-κλειδιά και σχετικούς συνδέσμους

Όταν μιλάμε για backlinks και hyperlinks, αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του SEO. Ενώ ένα backlink είναι ένας σύνδεσμος από έναν άλλο ιστότοπο που οδηγεί στον δικό σας, ένας υπερσύνδεσμος μετατρέπει βασικά λέξεις-κλειδιά και φράσεις σε συνδέσμους που οδηγούν σε άλλους σχετικούς ιστότοπους. Οι μηχανές αναζήτησης λαμβάνουν επίσης υπόψη τις λέξεις-κλειδιά σε εγχειρίδια αγκύρωσης για τον αλγόριθμό τους.

Όσο πιο σημαντικά backlinks προς το σημείο σας έχουν άλλοι δρομείς, τόσο πιο ορατός θα είστε στον διαδικτυακό σχεδιασμό. Μπορείτε επίσης να σημειώσετε άλλα ιστολόγια που έχετε δημοσιεύσει μέχρι τώρα για να τονίσετε ένα σημείο ή να επεκτείνετε μια συγκεκριμένη ιδέα. Ωστόσο, είναι σημαντικό οι ιστότοποι που συνδέονται με εσάς να χαίρουν μεγάλης θαυμασμού.

5. Βελτιστοποιήστε τις εκτυπώσεις και τις εικόνες σας

Μια εικόνα λέει χίλιες λέξεις. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για επιχειρήσεις παρόμοιες με την εσωτερική διακόσμηση. Ένας όμορφα δημιουργημένος χώρος πρέπει να δέχεται τέλεια επίθεση για να βάλει το δώρο σας στο προσκήνιο για τους υπονοούμενους επισκέπτες. Ωστόσο, χρειάζονται λίγο περισσότερα από απλά εκθαμβωτικά prints για να κάνουν οι κυνηγετικές μηχανές να παρατηρήσουν τις εκπληκτικές εκτυπώσεις σας.
Ξεκινήστε ονομάζοντας τις εικόνες σας με κατάλληλες περιγραφές που περιλαμβάνουν λέξεις-κλειδιά μακράς ουράς και προσθέτοντας ετικέτες alt και εναλλακτικά κείμενα. Διατηρώντας μια αξιοπρεπή αναλογία εικόνας προς κείμενο, μπορείτε να αποφύγετε αυτό το συνηθισμένο λάθος που πέφτουν θύματα πολλοί ιστότοποι σχεδιασμού. Οι εικόνες που περιέχουν κείμενο και HTML που περιέχουν ετικέτες αποδεικνύουν στην Google ότι ο ιστότοπός σας δεν είναι μόνο γεμάτος με στοκ εικόνες

 

6. Κατηγορίες + Ετικέτες + Αναρτήσεις με γεωγραφική ετικέτα

Οι ετικέτες είναι συντομεύσεις ή όροι αναζήτησης που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι αναγνώστες για την εύκολη πλοήγηση στον ιστότοπό σας. Για παράδειγμα, εάν ένας επισκέπτης πραγματοποιήσει αναζήτηση στον ιστότοπό σας για όρους όπως “ντουλάπια”, όλες οι αναρτήσεις ιστολογίου και τα έργα που έχουν ντουλάπια στο περιεχόμενό τους θα εμφανιστούν αμέσως, υπό την προϋπόθεση ότι έχετε προσθέσει ετικέτα σε καθεμία από αυτές τις αναρτήσεις με σχετικές ετικέτες όπως ντουλάπια, κουζίνα, πάγκοι. , ράφια κ.λπ. μπορείτε να προσθέσετε έως και δέκα ετικέτες σε κάθε ανάρτηση.

Ομοίως, μπορείτε να ομαδοποιήσετε και να ομαδοποιήσετε αναρτήσεις με παρόμοια σκέψη στον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας κατηγορίες ή θέματα. Με τις λειτουργικές κατηγορίες, η Google γνωρίζει ότι γνωρίζετε τον ιστότοπό σας και μπορεί να στείλει αυτόν τον ερευνητή με σιγουριά. Οι κοινές κατηγορίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι έργα, DIY, ιδέες ανακαίνισης, δωμάτια κ.λπ. Κάθε συμμαχική δημοσίευση θα εμπίπτει σε αυτήν την κατηγορία, διευκολύνοντας τα πράγματα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: /how-to-make-youtube-films-all-you-need-to-know/

 

7. Επεκτείνετε την παρουσία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και διευκολύνετε το πηλίκο «κοινοποίησης».

Τα κοινωνικά δίκτυα αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του μάρκετινγκ σήμερα. Πλατφόρμες όπως το Pinterest, το Instagram και το YouTube είναι ως επί το πλείστον οπτικές και εντυπωσιακές, κάτι που προμηνύεται θετικά για τις επιχειρήσεις σχεδιασμού SEO. Αναρτώντας τακτικά περιεχόμενο που μπορεί να απολαμβάνει το κοινό σας, όχι μόνο θα προωθήσετε τη δουλειά σας, αλλά τελικά θα σας βοηθήσετε να προσεγγίσετε το κοινό-στόχο σας, το οποίο θα μετατραπεί σε κερδοφόρους πελάτες και πελάτες.

Ως τελευταίο σημείο, οι άνθρωποι σπάνια συμμετέχουν όταν δεν καλούνται να δράσουν. Βεβαιωθείτε ότι κάθε ανάρτηση ή ιστολόγιο έχει τους απαραίτητους συνδέσμους σε αυτές τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, ώστε οι πελάτες σας να γνωρίζουν εύκολα πώς να διαδώσουν τη λέξη.

Τώρα που έχετε επιλέξει όλες τις κύριες στρατηγικές και τακτικές μάρκετινγκ για να αυξήσετε την κατάταξή σας στις μηχανές αναζήτησής σας, θα θέλαμε να συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε μερικές λιγότερο γνωστές, αλλά πολύ εντυπωσιακές ιδέες που θα μπορούσαν επίσης να εμφανιστούν στην οργανική αναζήτηση.

 

8. Συλλέξτε κριτικές και σχόλια για online φήμη

Μόλις ολοκληρώσετε ένα ή περισσότερα έργα, ήρθε η ώρα να λάβετε παραπομπές. Αν και μπορεί να είναι επιβλαβές να ψωνίζετε γύρω ή να ενοχλείτε πελάτες για κριτικές, αφού γνωρίζετε ότι έχετε δημιουργήσει μια καλή σχέση με πελάτες ή προμηθευτές, η εισαγωγή μερικών προσεκτικά επιλεγμένων λέξεων για να ζητήσετε προσεκτικά σχόλια είναι εντελώς ακίνδυνο.

Οι θετικές κριτικές στο Google, το Yelp, τη Angie’s List κ.λπ. ενδέχεται να μην αυξάνουν άμεσα την κατάταξή σας, αλλά ο συνολικός αριθμός κριτικών και η αύξηση των κλικ στον ιστότοπό σας θα αυξήσουν τελικά την κατάταξή σας.

 

9. Εγγραφείτε στους διαδικτυακούς καταλόγους

Μιλώντας για λίστες, μπείτε στη λίστα! Βεβαιωθείτε ότι έχετε καταχωριστεί σε όλους τους τεράστιους καταλόγους διαδικτυακών υπηρεσιών όπως Houzz, Yelp, Better Business Bureau (BBB), Angi, Craigslist, Thumbtack κ.λπ. Ορισμένοι από αυτούς απευθύνονται ειδικά σε ιδιοκτήτες σπιτιού και υπηρεσίες σχεδιασμού που είναι ιδανικές για κάθε εσωτερικό χώρο. επιχειρηματικό σχέδιο.

 

10. Καταργήστε περισσότερες από 404 σελίδες σφαλμάτων

Τέλος, σε σπάνιες περιπτώσεις, όταν ένας επισκέπτης κάνει κλικ σε έναν σύνδεσμο προς τον ιστότοπό σας, μπορεί να εμφανιστεί ένα σφάλμα που υποδεικνύει ότι ο ιστότοπος δεν είναι διαθέσιμος ή δεν λειτουργεί. Σε τέτοιες περιπτώσεις, εάν ο καλών εγκαταλείψει τη σελίδα υπηρεσίας σας αμέσως, μπορεί να προκαλέσει αύξηση του ποσοστού εγκατάλειψης.

Η εγκατάλειψη είναι μια περίοδος σύνδεσης μιας σελίδας που μπορεί να πραγματοποιηθεί στον ιστότοπό σας όταν ένας επισκέπτης φεύγει ή αποχωρεί χωρίς να προσγειωθεί σε άλλη σελίδα ή να ενεργοποιήσει άλλα αιτήματα. Για να το αποφύγετε αυτό, προσαρμόστε τη σελίδα σφάλματος 404 με ένα κουμπί παρότρυνσης για δράση ή καλύτερα, ανακατευθύνετε τους αναγνώστες σε άλλη σχετική ανάρτηση στον ιστότοπό σας ή ακόμα και μόνο στην αρχική σας σελίδα.

 

συμπέρασμα

Η υπομονή και η συνέπεια είναι τα κλειδιά για το SEO. Τούτου λεχθέντος, η σημερινή τεχνολογία απαιτεί ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Ξεκινήστε τώρα με τη δημιουργία ενός σταθερού σχεδίου για τις υπηρεσίες SEO του ιστότοπού σας. Μπορεί να χρειαστούν περίπου 3-6 μήνες για να βελτιωθούν τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου δεν μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα ή να χαλαρώσετε.

Δεδομένου ότι η μετατροπή είναι ο κύριος στόχος, θέλετε να οδηγήσετε την επισκεψιμότητα που μετατρέπεται σε δυνητικούς πελάτες και, επομένως, σε κέρδος. Εάν κάνετε ταχυδακτυλουργικά τα πάντα, από το σχεδιασμό και τις συναντήσεις με πελάτες έως τα κατασκευαστικά έργα, κάτι που συμβαίνει γενικά, σας ενθαρρύνουμε να ξεκινήσετε προσλαμβάνοντας έναν έμπειρο ειδικό SEO με εις βάθος γνώση του σχεδιασμού SEO.

Related Posts

How to Educate Yourself

Πώς να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας –

  Πώς να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας και να είστε ένα αποτελεσματικό άτομο που διδάσκεται σε τόνους Η καινοτομία και η ρομποτοποίηση είναι ευρέως διαδεδομένες σε πολλές…

How to find best keywords to increase your organic traffic

Πώς να βρείτε τις καλύτερες λέξεις-κλειδιά για να αυξήσετε την οργανική σας επισκεψιμότητα –

  Εάν έχετε έναν ιστότοπο ή ένα blog και θέλετε να αυξήσετε την οργανική επισκεψιμότητά σας, τότε είναι σημαντικό να βρείτε τις καλύτερες λέξεις-κλειδιά. Οι λέξεις-κλειδιά αποτελούν…

Πώς να δημιουργήσετε έναν επιχειρηματικό λογαριασμό Snapchat Συμβουλές από ειδικούς για να ξεκινήσετε -

Πώς να δημιουργήσετε έναν επιχειρηματικό λογαριασμό Snapchat Συμβουλές από ειδικούς για να ξεκινήσετε –

  Η ικανότητα του Snapchat στη μόδα έχει αυξηθεί μόλις από την κυκλοφορία του το 2011. Αυτό που ξεκίνησε ως εφαρμογή που χρησιμοποιείται κυρίως από εφήβους και…

Οι 10 κορυφαίες προσφορές AppSumo Lifetime τον Οκτώβριο του 2022 -

Οι 10 κορυφαίες προσφορές AppSumo Lifetime τον Οκτώβριο του 2022 –

Αναρωτιέστε τι κομψές προσφορές έχει να προσφέρει το AppSumo τον Οκτώβριο του 2022; Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Βρείτε τις κορυφαίες 10 κομψές προσφορές AppSumo, Προσφορές κομψών…

Εταιρεία δημιουργίας βίντεο YouTube -

Εταιρεία δημιουργίας βίντεο YouTube –

Οι επιχειρήσεις που δημιουργούν βίντεο στο YouTube είναι ένας τρόπος να προσεγγίσουν εκατομμύρια σιωπηρούς επισκέπτες. Και αν πουλάτε σε νεανικό κοινό, είναι πολύ πιο πιθανό να βρείτε…

YouTube monetization

Δημιουργία εσόδων YouTube ανά απεικόνιση –

Έτσι, παρακολουθείτε την αγαπημένη σας εκπομπή στο YouTube (δημιουργία εσόδων) και αναρωτιέστε γιατί όλη η οικογένεια είναι τόσο απορροφημένη σε επαναλήψεις και επαναλήψεις; Ή ας υποθέσουμε ότι…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *