Εταιρεία δημιουργίας βίντεο YouTube –

Εταιρεία δημιουργίας βίντεο YouTube -

Οι επιχειρήσεις που δημιουργούν βίντεο στο YouTube είναι ένας τρόπος να προσεγγίσουν εκατομμύρια σιωπηρούς επισκέπτες. Και αν πουλάτε σε νεανικό κοινό, είναι πολύ πιο πιθανό να βρείτε το κοινό-στόχο σας στο YouTube παρά στην παραδοσιακή τηλεόραση. Το YouTube είναι το προτιμώμενο κανάλι κοινωνικής δικτύωσης για παίκτες παγκοσμίως, με 48,7 άτομα να προτιμούν το YouTube να καταναλώνει περιεχόμενο και να βρίσκει πληροφορίες περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο κοινωνικό κανάλι. Ομοίως, σύμφωνα με την Έκθεσή μας για τα Social Media Benchmark Report 2022, η διαφήμιση στο YouTube μπορεί δυνητικά να προσεγγίσει παγκόσμιους ακόλουθους 2,29 δισεκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, κάτι που είναι αρκετά συναισθηματικό στατιστικό.
Το YouTube είναι ο εναλλακτικός ιστότοπος με τις περισσότερες επισκέψεις στον κόσμο, δεύτερος μόνο μετά την Google. Με την τελειότητα του εύρους ζώνης και της ταχύτητας Διαδικτύου, η παρακολούθηση βίντεο YouTube έχει γίνει καθημερινή προσπάθεια για πολλούς ανθρώπους.

Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, ο μέσος χρόνος κατανάλωσης βιντεοταινιών κοινωνικής δικτύωσης και ψηφιακών μέσων στις ΗΠΑ εκτιμάται ότι θα είναι λίγο λιγότερο από 8 ώρες την ημέρα έως το 2022, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι η κατανάλωση οικιακών μέσων έχει αυξηθεί σημαντικά κατά τη διάρκεια της ιστορίας 2 φορές. . λόγω της επιδημίας.
Αρκετές επωνυμίες γιορτάζουν την αξία της συμπερίληψης του YouTube στο μείγμα μάρκετινγκ. Αυτή η λίστα επικεντρώνεται σε 19 πρακτορεία μάρκετινγκ YouTube που μπορούν να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τους λάτρεις των στόχων και να απελευθερώσετε χρόνο για να διευθύνετε την επιχείρησή σας.

 

Το ίδιο και τα κομψά γραφεία μάρκετινγκ YouTube του 2022

1. Εξέχουσα διαφήμιση

Αν και το YouTube (δημιουργία βίντεο) δεν είναι ένα από τα κύρια αιτήματα διαφήμισης, προσφέρει υπηρεσίες διαφήμισης προβολής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την προβολή διαφημίσεων στο κανάλι σας στο YouTube. Η επιτυχημένη διαφήμιση προβολής στοχεύει προληπτικά νέους επισκέπτες, τοποθετώντας μπροστά τους συναρπαστικές και εφαρμόσιμες διαφημίσεις όταν είναι πιο πιθανή η μετατροπή. Η διαφήμιση προβολής είναι κομψή για να δομεί την προσοχή και να κρατά την προσοχή στην επιχείρησή σας. Για παράδειγμα, εάν λανσάρετε ένα νέο προϊόν ή προσπαθείτε να προωθήσετε την επωνυμία σας, η διαφήμιση προβολής μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μπείτε (και να παραμείνετε) στο ραντάρ των οπαδών σας. Η Disruptive Advertising χρησιμοποιεί εξειδικευμένα εργαλεία και εις βάθος αναλυτικά στοιχεία για να σχεδιάσει και να βελτιώσει τις διαφημίσεις προβολής της.
Η Disruptive Advertising χωρίζει τις υπηρεσίες της σε λειτουργία PPC, spot testing, συμβουλευτικές υπηρεσίες web analytics και μάρκετινγκ κύκλου ζωής. Έχουν εργαστεί σκληρά για να καταλάβουν τι θέλουν περισσότερο οι καλεσμένοι τους και πώς να τους βοηθήσουν να το πετύχουν. Το πρακτορείο πιστεύει επίσης ότι για να έχεις χαρούμενους επισκέπτες, πρέπει να έχεις χαρούμενους εργάτες. Η ανατρεπτική διαφήμιση υπερβαίνει το να βοηθά τους εργαζόμενους να αναπτύξουν μπριζόλες και να επιτύχουν ειδικές αξιώσεις.

 

2. Κοινωνικά

Το SociallyIn είναι ένα πρακτορείο μέσων κοινωνικής δικτύωσης με έδρα το Μπέρμιγχαμ που βοηθά τις επωνυμίες σε μια σειρά βιομηχανιών με τις πολύχρωμες στρατηγικές μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Το πρακτορείο χωρίζει τις υπηρεσίες του σε τέσσερις κύριες παραγγελίες

 

Δημιουργικό και προϊόν“Κινηματογραφούν, συλλαμβάνουν, παράγουν, ζωγραφίζουν, ηχογραφούν, τραγουδούν, φτιάχνουν, πεθαίνουν, συνθέτουν, σχεδιάζουν, γράφουν, σχεδιάζουν όλο το περιεχόμενο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στο εσωτερικό”.
Διαχείριση κοινότητας – βοηθώντας μερικές από τις κορυφαίες επωνυμίες του κόσμου να διαχειριστούν τους ακόλουθούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλύπτοντας και ανταποκρινόμενοι στις πολύχρωμες ανταλλαγές που περνούν γύρω από την επωνυμία και στους λογαριασμούς τους.

 

Στρατηγική μέσων κοινωνικής δικτύωσης– παράγουν και εκτελούν μοναδικές στρατηγικές για κάθε επωνυμία
Επί πληρωμή Διαφήμιση μέσων κοινωνικής δικτύωσης – Η ομάδα σας είναι πλήρως βυθισμένη στα πολύχρωμα προϊόντα που προσφέρει κάθε κανάλι μέσων κοινωνικής δικτύωσης (συμπεριλαμβανομένου του YouTube) και εφαρμόζει τις δυνατότητες και τις τακτικές back end για κάθε πελάτη.
Καλύπτει όλο το φάσμα των κοινωνικών δικτύων, συμπεριλαμβανομένου του YouTube. Πρόσφατα έγραψαν για όλους τους διαφορετικούς τύπους διαφημίσεων YouTube (δημιουργία βίντεο) που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε στη σταυροφορία σας.

 

3. Ευημερούσα υπηρεσία μάρκετινγκ Διαδικτύου

Η Thrive περιγράφει τον εαυτό της ως μια πλήρη εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ για αποτελέσματα. Από το 2005, παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών σε επισκέπτες από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Οι υπηρεσίες ψηφιακού μάρκετινγκ περιλαμβάνουν συμβουλές και υπηρεσίες για μια ποικιλία τακτικών διαδικτυακού μάρκετινγκ, όπως βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO), διαφήμιση πληρωμής ανά κλικ (PPC), βελτιστοποίηση καταστημάτων Amazon, συγγραφή κειμένων, βελτιστοποίηση ποσοστού μετατροπής (CRO) και άλλα. Προσφέρουν επίσης επαγγελματικές υπηρεσίες σχεδίασης και ανάπτυξης ιστοσελίδων τόσο για επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου όσο και για επιχειρήσεις B2B.

Το Thrive είναι ένα πρακτορείο κοινωνικών μέσων πλήρους εξυπηρέτησης με έδρα το Τέξας που παρέχει υπηρεσίες μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε πελάτες στη Φλόριντα, τη Νότια Καρολίνα, το Τέξας και σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Προσφέρουν υπηρεσίες μάρκετινγκ YouTube με δύο τρόπους, μέσω μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης και υπηρεσιών προϊόντων βιντεοκασέτας. Πιστεύουν ότι καθώς η διαδικτυακή κοινότητα μεγαλώνει και αλλάζει, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι τακτικές πρέπει να είναι ένα βήμα μπροστά. Η Thrive είναι μια εταιρεία μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης με μεγάλη εμπειρία στις υπηρεσίες κοινωνικών μέσων. Οι ειδικοί τους ξέρουν πώς να σχεδιάζουν δημιουργικά και να αναπτύσσουν αποτελεσματικά μέσα μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τις επιχειρήσεις

 

4. Life Marketing

Η Lyfe Marketing είναι μια βραβευμένη εταιρεία μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Οι υπηρεσίες που προσφέρουν περιλαμβάνουν υπηρεσίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, υπηρεσίες μηχανών αναζήτησης και υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδων. Το πρακτορείο δημιουργεί και διαχειρίζεται τα κύρια μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις επιχειρήσεις.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουν χωρίζονται σε

 • Υπηρεσίες Λειτουργίας Social Media
 • Υπηρεσίες διαφήμισης στα κοινωνικά δίκτυα
 • Υπηρεσίες μάρκετινγκ αποστολής και SMS
 • Υπηρεσίες κυνηγετικών μηχανημάτων
 • Υπηρεσίες Διαχείρισης ΔΕΗ
 • Υπηρεσίες Ιστού και εγγραφής
 • Συμβουλές και καθοδήγηση
 • Πίεση προϊόντος
 • Υπηρεσίες μάρκετινγκ περιεχομένου

Το Lyfe Marketing μπορεί να βοηθήσει το μάρκετινγκ σας σε όλα τα μεγάλα κοινωνικά δίκτυα, συμπεριλαμβανομένου φυσικά του YouTube (δημιουργία βίντεο). Οι τιμές για τη λειτουργία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κυμαίνονται από $500 έως $000 ανά μήνα κατά μέσο όρο. Αυτή η τιμή ποικίλλει ανάλογα με τον αριθμό των καναλιών και των αναρτήσεων που διαχειρίζονται για εσάς.

 

5. Vireo Video

Το Vireo Video είναι ένα πρακτορείο μάρκετινγκ βιντεοκασέτας που σχεδιάζει και υλοποιεί βιντεοταινίες από την κυκλοφορία μέχρι την επιτυχία. Πιστεύουν εκρηκτικά στη δύναμη του μάρκετινγκ του YouTube και συνεργάζονται με τους επισκέπτες για να αυξήσουν τις προβολές και τους συνδρομητές στα κανάλια τους.
Εξειδικεύονται σε όλες τις πτυχές του μάρκετινγκ του YouTube, από τη στρατηγική, τη βελτιστοποίηση έως το SEO, βοηθούν τους επισκέπτες να χρησιμοποιούν βίντεο για να αποφέρουν κέρδη, να αναπτύξουν τις επωνυμίες τους και να υπερβούν τις αξιώσεις απόδοσης επένδυσης (ROI). Η ομάδα ειδικών του YouTube στο pukka επιμελείται και βελτιστοποιεί βίντεο και κανάλια πελατών για SEO, δημιουργώντας εντυπωσιακούς τίτλους, μικρογραφίες, βελτιστοποίηση μεταδεδομένων και λίστες αναπαραγωγής βιντεοταινιών.

Το Vireo Video διαχειρίζεται τις διαφημίσεις και περιεχόμενο στο YouTube InStream δημιουργώντας και επεξεργαζόμενοι μαζικά ελκυστικές διαφημίσεις και αναπτύσσοντας juggernauts με γνώμονα την απόδοση που προκαλούν κλιμακωτούς δυνητικούς πελάτες και ενέργειες μέσω προσαρμοσμένης στόχευσης ακολούθων και επαναληπτικού μάρκετινγκ YouTube.

 

Συχνές ερωτήσεις

1. Τι θα συμβεί αν προωθήσω το βίντεό μου στο YouTube;

Τα βίντεο με χορηγία του YouTube επιτρέπουν σε κάθε χρήστη που έχει ανεβάσει ένα βίντεο να αυξήσει την ορατότητα του περιεχομένου του βίντεο στο YouTube στοχεύοντας χρήστες που ενδιαφέρονται να δουν το περιεχόμενό τους. Ανατρέξτε στην ενότητα Διαφημίσεις της Βοήθειας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βίντεο που χορηγούνται στο YouTube.

 

2. Ποιες είναι οι απαιτήσεις για προώθηση στο YouTube;

Εγγραφείτε στο Πρόγραμμα συνεργατών YouTube

Οι ελάχιστες προϋποθέσεις καταλληλότητας για συμμετοχή στο PPY είναι: Το κανάλι σας έχει τουλάχιστον 1.000 συνδρομητές. Έχετε τουλάχιστον 4.000 έγκυρες ώρες δημόσιας προβολής τους τελευταίους 12 μήνες. Ζείτε σε μια χώρα όπου είναι διαθέσιμο το Πρόγραμμα συνεργατών YouTube.

 

3. Πόσες φορές μπορούμε να ζητήσουμε πληρωμή;

Μπορώ να συνδεθώ ξανά; Ναί. Μπορείτε να κάνετε αίτηση εντός 30 ημερών από τη λήψη του email απόρριψης. Πρέπει να διορθώσετε το κανάλι σας πριν υποβάλετε ξανά αίτηση.

 

4. Πόσα χρήματα παίρνετε για 1 προβολή;

Σύμφωνα με διάφορες πηγές, οι χρήστες του YouTube μπορούν να κερδίσουν από 0,01 $ έως 0,03 $ ανά βίντεο. εμφάνιση με το AdSense, κατά μέσο όρο 0,18 $ ανά απεικόνιση. Ωστόσο, το πόσα χρήματα πληρώνει το YouTube.com εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως: Ο αριθμός των προβολών του βίντεό σας. Αριθμός κλικ στη διαφήμιση.

 

5. Πόσο κοστίζει η προώθηση στο YouTube;

Κόστος διαφήμισης στο YouTube

Το κόστος των διαφημίσεων YouTube (δημιουργία βίντεο) βασίζεται στον αριθμό των προβολών. Το κόστος κάθε εμφάνισης μπορεί να κυμαίνεται μεταξύ 0,10 $ και 0,30 $, ανάλογα με τον κλάδο σας και τις λέξεις-κλειδιά-στόχους σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσο λίγο ή όσο θέλετε.

 

6. Τι είδη διαφημίσεων υπάρχουν στο YouTube;

Οι διαθέσιμες μορφές διαφημίσεων βίντεο περιλαμβάνουν:

 • Διαφημίσεις σε ροή με δυνατότητα παράβλεψης.
 • Διαφημίσεις σε ροή χωρίς δυνατότητα παράβλεψης.
 • Διαφημίσεις βίντεο στη ροή.
 • Διαφημίσεις bumper.
 • Διαφημίσεις εκτός ροής.
 • Διαφημίσεις banner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *