Δημιουργία εσόδων YouTube ανά απεικόνιση –

YouTube monetization

Έτσι, παρακολουθείτε την αγαπημένη σας εκπομπή στο YouTube (δημιουργία εσόδων) και αναρωτιέστε γιατί όλη η οικογένεια είναι τόσο απορροφημένη σε επαναλήψεις και επαναλήψεις; Ή ας υποθέσουμε ότι έχετε ακούσει προηγουμένως για τα οικονομικά ποσά που βγάζουν δημοφιλείς YouTubers όπως οι T-Series και η Cocomelon; Ή είναι η πρωτότυπη γλωσσική εκπομπή των Aayu και Pihu που τρελαίνει τα μικρά παιδιά! Λοιπόν, τώρα το 2022, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι επιτυχημένοι YouTubers κερδίζουν υπέροχα ποσά από τα κανάλια τους στο YouTube, καθώς και το γεγονός ότι μια καριέρα πλήρους απασχόλησης δεν είναι πλέον αρκετή. και οποιοσδήποτε από οπουδήποτε μπορεί να το κάνει – δεν υπάρχει γλώσσα, ηλικία, φύλο, εκπαίδευση, πολιτισμός ή μπαρ. Είναι όμως τόσο εύκολο;

Στην πραγματικότητα όχι και ναι». Όχι” πρώτα, όταν ένας νέος YouTuber προσπαθεί να κερδίσει περισσότερες προβολές και συνδρομητές, και το “Ναι” τελευταίο, όταν το κανάλι είναι σχετικά προχωρημένο και έχει πολλούς followers. Ακόμα, όπως λένε, η καλή αρχή είναι μισή.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί νέοι χρήστες του YouTube ξεκινούν με τη δημοφιλή πρακτική να αγοράζουν προβολές στο YouTube αρχικά για να προωθήσουν το κανάλι τους, αντί να κάνουν ουρές για ώρες και ώρες για να γίνουν δημοφιλείς οργανικά. Εξάλλου, ο πλουτοκράτης που σώθηκε είναι πλουτοκράτης που κερδίζεται!

Πώς να φτιάξετε το YouTube πλουτοκράτη στην Ινδία;

Όσο συνηθισμένο κι αν φαίνεται, σχεδόν κάθε μέρα βλέπεις ανθρώπους να φιλοξενούν νέα κανάλια στο YouTube. ακόμα, αν θέλετε να το κάνετε αυτό ως αρχάριος, είμαστε σίγουροι ότι δεν είστε σίγουροι για τη διαδικασία και μπορεί να έχετε πολλές ερωτήσεις στο ενδιάμεσο.

Πρώτα απ ‘όλα, ανατρέξτε στο παρελθόν ότι όταν παρακολουθείτε ή κάνετε like ή αποθηκεύετε ή εγγράφεστε σε ένα βίντεο στο YouTube, ασχολείστε μόνο με την ψυχαγωγία και την εξερεύνηση, δεν έχετε δική σας παρουσία στο διαδίκτυο. κάνετε μόνο όλες/μερικές από αυτές τις ρυθμίσεις για τα κανάλια άλλων ανθρώπων. Αλλά είτε για τις ικανότητες της μόδας είτε για να γίνεις πλουτοκράτης, πρέπει να έχεις το δικό σου κανάλι και επίσης ένα ή περισσότερα playlist σε αυτό, αν θέλεις να δημιουργήσεις τον δικό σου χώρο.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό Google.

  • Εγγραφείτε στο YouTube με τον Λογαριασμό σας Google.
  • Κάντε κλικ στο εικονίδιο της εικόνας του προφίλ σας στην αρχική σελίδα του YouTube και μεταβείτε στο “παραγωγή καναλιού”.
  • Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε ένα κανάλι.
  • Υπάρχει μια επιλογή να συνδέσετε το κανάλι σας με έναν λογαριασμό επωνυμίας ή να χρησιμοποιήσετε ένα νέο κανάλι.
  • Στη συνέχεια, είτε πρόκειται για λογαριασμό επωνυμίας είτε για το συγκεκριμένο κανάλι σας, συμπληρώστε τα στοιχεία και κάντε κλικ στην παραγωγή.
  • Τώρα πρέπει να προσθέσετε έναν διευθυντή καναλιού που πρέπει να ονομαστεί και να εκχωρηθούν δικαιώματα
  • πραγματικά ακριβής. Μπορείτε να έχετε πολλούς κατόχους για το κανάλι σας στο παρελθόν.
  • ξεκινήστε να ανεβάζετε βίντεο και δημοσιεύστε τα ώστε οι παρατηρητές να αρχίσουν να τα παρακολουθούν.
  • Είναι καλή ιδέα να προωθήσετε τα βίντεό σας σε όλες τις άλλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης στις οποίες δραστηριοποιείτε, για να αποκτήσετε λίγη πρωτότυπη έκθεση και μόδα σε ορισμένες περιπτώσεις επίσης.

 

Πώς πληρώνει το YouTube; Κάνεις πλουτοκράτη ακόμα;

Για όσους είναι νέοι σε αυτήν την προσφορά, επιστρέψτε ότι υπάρχουν 4 προϋποθέσεις που πρέπει να εκπληρώσετε πριν αρχίσετε να κερδίζετε οτιδήποτε.

Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις ως ένα από τα κριτήρια, πρέπει να έχετε τουλάχιστον 4000 ώρες προβολής μέσα σε μια περίοδο 12 μηνών.

Στη συνέχεια, χρειάζεστε τουλάχιστον 1000 συνδρομητές, απευθυνθείτε σε όλα τα ξαδέρφια και τους σωματοφύλακές σας, σκάψτε ξανά στο γενεαλογικό σας δέντρο και δείτε τι μπορείτε να αποκτήσετε!
Πρέπει να έχετε τον ιδανικό αριθμό εμφανίσεων για τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Αγορά

Πρέπει να συμπεριφέρεστε σωστά με τους κανόνες, τους όρους παροχής υπηρεσιών και τους κανόνες φιλικού περιεχομένου του YouTube του YouTube.

 

Πόσα κερδίζουν οι YouTubers ανά συνδρομή?

Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν έχει σημασία ο αριθμός των συνδρομητών, αλλά ο αριθμός των προβολών, αν αναρωτιέστε πόσους συνδρομητές χρειάζεστε για να κάνετε έναν αξιοπρεπή πλουτοκράτη.

επιπλέον συνδρομητές δεν επηρεάζουν άμεσα το εισόδημά σας από το YouTube (δημιουργία εσόδων). Το ποσό του πλουτοκράτη που μπορείτε να κερδίσετε στο YouTube εξαρτάται από τις προβολές και την καθημερινή σας αφοσίωση.

Ωστόσο, δεν πρέπει να υποτιμάτε τη δύναμη των συνδρομητών σας, καθώς σας βοηθούν να αναπτύξετε το κανάλι σας προσθέτοντας σχόλια και αλληλεπιδρώντας με τα βίντεο που ανεβάζετε.

Στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι με τα υψηλότερα εισοδήματα στο YouTube έχουν αυξήσει το εισόδημά τους λόγω της ισχυρής κοινότητας και του υψηλού αριθμού συνδρομητών.

Πόσο πληρώνει το YouTube;

Το πόσο σημαντικό πληρώνει το YouTube εξαρτάται κυρίως από τον αριθμό των προβολών που λαμβάνετε από κάθε κασέτα βίντεο. Όπως αναφέραμε, υπάρχουν και αρκετοί παράγοντες που επηρεάζουν τα κέρδη του YouTube (πηγή εταιρείας, αριθμός συνδρομητών κ.λπ.). Ωστόσο, όταν επιλέγετε τη σωστή θέση και εφαρμόζετε τη σωστή στρατηγική, το YouTube σας πληρώνει περισσότερα από όσα φαντάζεστε.

Σύμφωνα με τον συν-συγγραφέα του “YouTube (monetization) Secrets”, Sean Cannell, είναι δυνατό να κερδίζετε 500 $ την εβδομάδα στο YouTube. Ωστόσο, απλώς ανεβάστε όσα περισσότερα βίντεο μπορείτε για να στοχεύσετε τη συγκεκριμένη θέση ή τους ακόλουθούς σας και το YouTube θα αρχίσει σύντομα να σας πληρώνει για τον ιδρώτα σας!
Εάν είστε εκκολαπτόμενος δημιουργός περιεχομένου.

Οι κομψοί τρόποι για να φτιάξετε έναν πλουτοκράτη στο YouTube

Τα στατιστικά στοιχεία προβολής YouTube σάς ενημερώνουν για τα κέρδη στον λογαριασμό σας και θα παραδεχτείτε τον πλουτοκράτη μόνο εάν τηρήσετε πλήρως το όριο πληρωμών του YouTube.
Ένας άλλος τρόπος για να κάνετε plutocrat στο YouTube (δημιουργία εσόδων) είναι μέσω του μάρκετινγκ κεφαλαίων. Αν και οι έμποροι του ακραίου κεφαλαίου δεν βάζουν αρκετά προβλήματα σε αυτό το σύστημα, είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να δημιουργήσετε σημαντικό εισόδημα.

Όπως και οι καλύτεροι επαγγελματίες του μάρκετινγκ κεφαλαίων, μπορεί να χρησιμοποιείτε στατικά ιστολόγια για να οδηγήσετε τις επιχειρήσεις συνδέσμων κεφαλαίων. Το YouTube σάς επιτρέπει να το συμπυκνώσετε με ένα ενεργό κανάλι, το οποίο μπορεί να είναι πρωταρχικός καταλύτης. Αυτός είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους πολλοί YouTubers κάνουν πλουτοκράτες.

 

Ποιοι είναι οι 5 πιο κερδισμένοι YouTubers;

Γνωρίζουμε προηγουμένως τα βασικά στοιχεία για τη δημιουργία εσόδων από το κανάλι σας στο YouTube. Αλλά πόσο σημαντικά υπηρετούν οι YouTubers; Ας ρίξουμε μια ματιά στη λίστα με τους 10 YouTubers με τα υψηλότερα κέρδη αυτή τη στιγμή για να έχουμε μια καλύτερη ιδέα για το πόσο σημαντικό είναι να κερδίζετε χρήματα στο YouTube.

Μη προσιτό – 28,5 εκατομμύρια δολάρια

 Δημιουργία εσόδων YouTube ανά απεικόνιση
Δημιουργία εσόδων YouTube ανά απεικόνιση

Το Inenarable δεν μπορεί να σταματήσει να μιλάει για το Minecraft, το διαβόητο βιντεοπαιχνίδι που αρέσει σχεδόν σε κάθε σπουργίτι. Γενικά φτιάχνει βίντεο με τον εαυτό του να παίζει Minecraft και άλλα παιχνίδια και τα ανεβάζει στους 20 εκατομμύρια συνδρομητές του. Το πραγματικό όνομα του inarrable είναι Nathan Graham, γεννημένος στο Χιούστον του Τέξας. Τα βίντεό του είναι κατάλληλα για παιδιά καθώς δεν χρησιμοποιεί βία ή σκληρή γλώσσα.

 

Rhett and Link – 30 εκατομμύρια δολάρια

 Δημιουργία εσόδων YouTube ανά απεικόνιση
Δημιουργία εσόδων YouTube ανά απεικόνιση

Οι Rhett and Link φιλοξενούν το talk show “Good fabulous Morning” όπου δοκιμάζουν ασύλληπτους συνδυασμούς τροφίμων όπως το mackintosh
και κακό σούσι. Η Bøjlen διαχειρίζεται άλλα τρία κανάλια YouTube και αγόρασε επίσης το Smosh, ένα άλλο επιτυχημένο κανάλι YouTube, σύμφωνα με το Forbes.

 

Ryan Kaji – 27 εκατομμύρια δολάρια

 Δημιουργία εσόδων YouTube ανά απεικόνιση
Δημιουργία εσόδων YouTube ανά απεικόνιση

Από το 2015 ως Ryan Toys Review, το Ryan’s World είναι ένα κανάλι στο YouTube για παιδιά. Την τελευταία φορά, ο Ryan Kaji, ο εννέα φορές άνθρωπος πίσω από το κανάλι, έγινε ο κορυφαίος εισόδημας του YouTube για τρίτη συνεχόμενη φορά, κερδίζοντας σχεδόν 30 εκατομμύρια δολάρια.

 

Logan Paul – 18 εκατομμύρια δολάρια

 Δημιουργία εσόδων YouTube ανά απεικόνιση
Δημιουργία εσόδων YouTube ανά απεικόνιση

Όπως αναφέραμε προηγουμένως, ο Logan Paul επιστρέφει στη λίστα μετά την μομφή του 2017. Όπως και η οικογένειά του Jake, ο Logan μεταδίδει επίσης βίντεο πυγμαχίας. Έχει αγώνες με πρώην κατόχους παγκόσμιου τίτλου.
Ο Logan ασχολείται επίσης με τα NFT. Ήταν ένας από αυτούς

 

Dude Perfect – 20 εκατομμύρια δολάρια

 Δημιουργία εσόδων YouTube ανά απεικόνιση
Δημιουργία εσόδων YouTube ανά απεικόνιση

Η ομάδα 5 ατόμων, γνωστή ως Dude Perfect, συνδυάζει αθλήματα και κωμωδία σε ένα κανάλι στο YouTube. Το κανάλι έχει πάνω από 57 εκατομμύρια συνδρομητές και κέρδισε 20 εκατομμύρια δολάρια το 2020, όσο το 2019 και το 2020.

 

Συνεχείς ερωτήσεις σχετικά με το πόσο σημαντικά κερδίζουν οι youtubers

Παρακάτω είναι οι πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που κάνουν οι άνθρωποι σχετικά με το να κερδίσετε χρήματα στο YouTube

1. Πόσο πληρώνει το YouTube ανά απεικόνιση?

Αρχικά, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το κανάλι σας στο YouTube κερδίζει χρήματα και ότι τα βίντεό σας προβάλλουν διαφημίσεις. Ωστόσο, το YouTube δεν θα σας πληρώσει για προβολές εάν παραλείψετε αυτό το βήμα. Κατά μέσο όρο, αυτή η πλατφόρμα ροής πληρώνει 0,18 $ ανά πίεση ειδοποίησης. ακόμα χρειάζεστε 1000 προβολές αρχικά για να αποδεχτείτε την πρώτη σας πληρωμή από το YouTube.

 

2. Πόσο σημαντικός είναι ο πλουτοκράτης 1000 προβολές στο YouTube;

Μπορείτε να αρχίσετε να κερδίζετε plutocrat στο YouTube μόνο μετά από 1000 προβολές. Μπορεί να μην είναι σημαντικό, αλλά είναι σίγουρα μια καλή αρχή για την καριέρα σας ως δημιουργός περιεχομένου YouTube. Να θυμάστε ότι η Google πληρώνει περίπου το 68% του κέρδους του AdSense. Για κάθε 100 $ που πληρώνει ένας διαφημιζόμενος, ο δημιουργός περιεχομένου κερδίζει 68 $ από την Google. Ένα κανάλι YouTube κερδίζει γενικά 18 $ ανά 0,000 προβολές μηνύματος, που ισοδυναμεί με περίπου 5 $ ανά προβολή βιντεοκασέτας.

3. Ποιος είναι αυτή τη στιγμή ο πιο πλούσιος Youtuber;

Ο Mr Beast βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους κορυφαίους κερδισμένους στο YouTube (δημιουργία εσόδων) και τώρα γίνεται ο πλουσιότερος YouTuber στον κόσμο. Τα κέρδη του στο YouTube έφτασαν τα 54 εκατομμύρια δολάρια το 2021!

 

4. Πόσα κερδίζουν οι YouTubers τη φορά;

Όπως έχετε παρατηρήσει από τη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους YouTubers, οι παραγωγοί περιεχομένου έχουν ένα υγιές εισόδημα στο YouTube. Ωστόσο, το ποσό που εισάγεται ποικίλλει πολύ. Εξαρτάται από την αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων (CTR) και τα βίντεο που προβλήθηκαν ανά ημέρα. Για παράδειγμα, εάν λαμβάνετε περίπου 000 εκτυπώσεις κάθε μέρα με μέση αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων 50, θα κερδίζετε μεταξύ 000 και 000 USD ανά Περπατήστε.

 

συμπέρασμα

Δεν είσαι δύσπιστος τώρα, σωστά; Κανένας από αυτούς τους ανθρώπους δεν έγινε διαβόητος σε μια μέρα. Η επιτυχία και τα κέρδη τους από τη δημιουργία εσόδων στο YouTube είναι το αποτέλεσμα της συνεχούς σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης στη δημιουργία περιεχομένου υψηλής ποιότητας σε τακτική βάση. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μοναδικά βίντεο που θα σας προσφέρουν πιστούς ακόλουθους, επιτυχία και θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε plutocrat στην πλατφόρμα. Γιατί όχι, μια μέρα μπορεί να γίνεις ο πιο πλούσιος YouTuber στον κόσμο! Δούλεψε σκληρά, ονειρεύσου μεγάλα και πετύχε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *